Villa ønsket Riise

Ifølge Liverpool Echo var John Arne Riise den spilleren på Anfield som Aston Villa kunne tenke seg å ta med i et kjøp av Barry. LFC bekrefter overgang og Parry takker Riise for innsatsen.

Transferkarusellen
Liverpool har budt tre ganger på Gareth Barry, og fått tre avslag. Nå forventes det en fjerde og trolig avgjørende faks fra Anfield til Villa Park. Det høyeste budet sendt fra LFC skal være på £13M, mens Aston Villa ser for seg en pris på hele £18M. Det siste vil ikke de røde betale, og de har fått bedre kort på hånden etter at Villa har bekreftet at Gareth Barry har gitt dem beskjed om at han vil til Liverpool.

Liverpool Echo spekulerer i dag på at salget av John Arne Riise skaper ytterligere problemer for et kjøp av Gareth Barry, da Riise var den spilleren Martin O'Neill var mest interessert i angående en mulig byttehandel. Den mest sannsynlige til å ta veien til The Midlands fra Merseyside synes nå å være Scott Carson, som var utlånt til Aston Villa sist sesong.

Ifølge Echo skal Liverpool nå ha truet med at de kan være i ferd med å trekke seg ut av hele transfersagaen, men trolig vil de røde likevel komme med et siste bud hvor en forventer at de gir Aston Villa en frist til å komme med et endelig svar.

Riise er romer
Liverpool FC bekreftet i dag at alle papirer nå er i orden, og at John Arne Riise har gått til AS Roma.

- John har vært en fantastisk og tro tjener i Liverpool gjennom mange år og har spilt en nøkkelrolle i alle våre nylige triumfer, sier daglig leder Rick Parry på klubbens hjemmeside.

- Alle på Anfield ønsker ham lykke til i hans nye karriere i Italia.