Villa står steilt på sitt

Aston Villa benekter at Liverpool har lagt inn et nytt og høyere bud på Gareth Barry. Midlands-klubben benekter også at det var avtalt en overgangssum for Scott Carson.

Birmingham-avisen Express & Star hevder i dag at Aston Villa ikke vil la seg friste av nye bud på Gareth Barry fra Liverpools side. På Villa Park skal man være overbevist om at man klarer å holde på klubbkapteinen.

Engelske medier skriver i dag at Rafael Benitez har øket sitt bud fra £10M til £12M for landslagsspilleren. Dette har blitt avvist av Villa, som hevder overfor lokalavisen at de ikke har mottatt noe nytt bud. Samtidig innrømmer man på Villa Park at det ikke har vært nye samtaler med Barry og hans representant Alex Black siden duoen møtte manager Martin O'Neill og klubbforman Randy Lerner for samtaler for 11 dager siden. Både O'Neill og Barry skal nå være bortreist på ferie.

Express & Star hevder også at Aston Villa benekter Rafael Benitez sin påstand om at det allerede var avtalt en overgangssum for Scott Carson i forbindelse med at sisteskansen ble lånt ut til Villa i fjor sommer. Benitez har hevdet at han hadde blitt enig med Martin O'Neill om en overgangssum på £10M, mens O'Neill hevder at ingenting har blitt avtalt.

Villa skal nå ha begynt se seg om etter andre keeperalternativer, og Express & Star hevder at Birmingham-klubben nå vil forsøke å hente Manchester Uniteds reservekeeper Ben Foster på lån for neste sesong.