Vinnermålet tilegnes Skrtel

Dirk Kuyt dediserer seiersmålet til den korsbåndsskadede Martin Skrtel. Kuyt henrykt over å score på overtid. Landskamper for Dossena og Benayoun. Hyypiä fyller år.

Dirk Kuyt scoret vinnermålet mot Manchester City flere minutter på overtid. Nå dediserer han målet til Martin Skrtel. Slovaken ble båret av banen med korsbåndsskade like før full tid.
- Martins skade så veldig stygg ut. Forhåpentligvis vil det ikke være for alvorlig.Det var stort for oss å ta tre poeng etter hva som skjedde med Martin. Jeg tror alle ønsket å vinne for ham, uttaler Kuyt.

Kuyt var meget glad for å ha sikret Liverpool tre poeng på City of Manchester Stadium. Hans forrige ligascoring kom mot Newcastle 24. november 2007.
- Jeg har ikke tenkt på det faktum at jeg ikke har scoret på lenge i ligaen, men det var stort å score et slikt viktig mål helt på slutten av kampen. Jeg er endam er henrykt fordi det ga oss de tre poengene vi så gjerne ønsket. Nå må vi fortsette slik.

28-åringen vet at sesongen er lang, men det er viktig å vinne hver kamp for å henge med i toppen.
- Det var en virkelig viktig seier for oss. Jeg mener første omgang var de verste 45 minuttene vi har hatt denne sesongen, men vi var et helt annet lag i andre omgang. Det viktigste er å ta én kamp av gangen. Det var flott å vinne en kamp som denne fordi det gir oss tro og selvtillit, men vi vet at det fortsatt er tidlig i en lang sesong. Vi må være fokusert på å få resultater.

Flere landslagsuttak
Andrea Dossena er tatt ut i Italias tropp til VM-kvalifiseringskampene mot Bulgaria i Sofia og Montenegro i Lecce, henholdsvis 11. og 15. oktober. For Yossi Benayoun og Israel venter borteoppgjør mot Luxembourg og Latvia.

Hyypiä har bursdag
Sami Hyypiä fyller 35 år i dag. Vi gratulerer!