Voronin åpner for tysk fremtid

Andriy Voronin sier at det er aktuelt å binde seg til Hertha Berlin permanent, hvis tyskerne betaler nok. Craig Bellamy mener Daniel Agger er den stopperen som minner han mest om Alan Hansen.

Går ikke ned i lønn
Andriy Voronin er på utlån fra Liverpool til Hertha Berlin denne sesongen. Ukraineren har tidligere spilt flere år i Bundesliga og utelukker ikke at han forlater de røde fra Anfield etter neste sesong, men gir klare indikasjoner at det kun vil være hvis han kan fortsette på dagens lønnsnivå. Den langhårede vil heller ikke ha scoret noen popularitetspoeng ved å kritisere den tyske ligaen kontra den engelske.

- Det klart penger er viktig, forklarer Voronin til Bild. - Jeg er ingen 20-åring lenger, men samtidig har jeg også en lang karriere foran meg.

- Hvis Hertha ønsker å beholde meg, kan det være mulig å bli enige.

- Målet er fortsatt å kvalifisere seg til UEFA-Cupen, noe som vil være en stor suksess. Alle ønsker likevel selvfølgelig å spille i Champions League.

- Det går mye saktere i den tyske ligaen og er full av sutreunger sammenlignet med Premier League.


Imponert over Agger
Wales overrasket med å slå Danmark 1-0 på bortebane onsdag kveld, hvor Craig Bellamy scoret seiersmålet mot et forsvar bestående bl.a. av Daniel Agger. Den tidligere Liverpool-spilleren sparer likevel ikke på lovordene om dansken som kjemper en hard kamp for å forsvare en plass i midtforsvaret til de helrøde.

- Agger er strålende. Jeg har sett Liverpool mye opp gjennom årenes løp og for meg er Daniel Agger det nærmeste som har vært Alan Hansen, sier waliseren entusiastisk.

- Det er det største komplimentet jeg kan gi ham. Når han har ballen kan han med selvtillit bevege seg opp på midtbanen, hvor han blir med i pasningspillet. Han er komfortabel med ballen og har virkelig imponert meg.

- Jeg liker ham også godt som person, han har beina solid plantet på bakken. Ingen ting påvirker ham, han er en utmerket spiller.

- Agger ble skadet og det gjorde at han mistet plassen til Martin Skrtel. Selv da han ble frisk igjen kom han ikke tilbake på laget, men i en klubb som Liverpool må du fortjene retten til å spille.

- Han har måttet vente tålmodig, og det samme vil skje når Skrtel er frisk igjen. Han vil finne det vanskelig å komme inn på laget igjen siden Daniel spiller så bra.