Wenger frykter Torres

Arsene Wenger frykter Fernando Torres i forbindelse med de kommende kampene lagene imellom, mens Adebayor føler seg sikker på suksess.

Uttalelsene Liverpool og Arsenal imellom flyter fritt etter at lagene i går ble klare til å møte hverandre i Champions Leagues kvartfinale. Arsene Wenger blir, ved Liverpools offisielle nettsted, i dag sitert på at Fernando Torres er mannen man må få bukt med.

- Han er i flytsonen. Han var i middelmådig form i starten av sesongen, men nå har han tilpasset seg veldig raskt. Han er rask, sterk, modig og det er ting man trenger å få bukt med i Champions League.

- Du må være spesielt forsiktig når han spiller på bortebane. Du ønsker ikke å gi ham kontringsmuligheter. Han og Steven Gerrard er begge veldig kvikke i overgangene.

En annen spiss som har scoret i bøtter og kasseroller denne sesongen, er Arsenals Emmanuel Adebayor. Spydspissen fra Togo føler seg sikker på at Arsenal kan knekke Liverpool, både i Champions League-kampene, og i ligakampen mellom dem. Av nettstedet arsenalmania.com, blir Adebayor sitert på følgende:

- Vi er sikre på at vi kan vinne alle tre. Vi har sagt til oss selv at dette året er året Arsenal skal vinne Champions League og Premier League.