Xabi er ikke opptatt av tabellen

Xabi Alonso mener det er for tidlig å være opptatt av tabellplassering i november måned. Han maner heller til fokus på egen form og neste kamp.

Xabi Alonso nekter fortsatt å finlese Premier League-tabellen, selv om Liverpool ligger á poeng med serieleder Chelsea når en tredjedel av sesongen er unnagjort. Baskeren er for øyeblikket mer opptatt av lagets form, enn av tabellplasseringen.

- Som proffspiller er du alltid under press. Men vi trenger ikke å henge oss opp i ligaplassering akkurat nå. Vi må konsentrere oss om hver enkelt kamp, slår playmakeren fast til Liverpool Daily Post.

Selv om de røde har fått en knallåpning på årets Premier League, tror Alonso på fortsatt formstigning i månedene som kommer.

- Vi må prøve å kontrollere alle spillets faser. Det er noe vi jobber mot. Men en del fungerer ganske bra nå.

- Etter hvert som vi blir bedre som lag, vil det gagne hver enkelt spiller. Jeg er fornøyd med både lagets og egen form. Så lenge vi fortsetter å vinne og holde oss i toppen av tabellen er jeg fornøyd.

- Laget ser bra ut både i angrep og forsvar. Jeg tror fortsatt vi kan bedre enn vi har fått vist så langt, men vi holder bra på ballen, og jobber bra sammen.

Alonso tror også at laget vil klare å håndtere eventuelle skader, noe han mener har blitt dokumentert i Fernando Torres sitt skadefravær den siste tiden.

- Det som er viktig er at laget beholder sin identitet uansett hvem som spiller. Vi må alle innordne oss samme spillestil. Vi vil få suspensjoner og skader i løpet av en sesong, men vi har sett at uansett hvem som spiller så kan de gjøre jobben som kreves. Det er nøkkelen til suksess.