Xabi i Rafas fremtidsplaner

Xabi Alonso er fremdeles med i Rafas fremtidsplaner. Fabio Capello advarer Liverpool foran returoppgjøret i Milano. Voronin to uker unna comeback. Kacaniklic for Sverige U17.

På dagens pressekonferanse foran møtet med Middlesbrough, ble Rafa Benítez konfrontert med ryktene om at Xabi Alonso kan være på vei bort fra Anfield. Spanjolen var klar på at midtbanemaestroen fremdeles var med i hans fremtidsplaner, men at han må kjempe for sin plass i laget.

- Når du har en stor stall med så mange gode spillere er det umulig å bruke alle. Jeg er veldig fornøyd med Xabi, og ser på han som en nøkkelspiller for oss. Han er en kvalitetsspiller, men må kjempe for plassen. I går hørte jeg ryktene om at han var på vei ut, og jeg pratet med agenten hans. Jeg fortalte han at Alonso er en spiller som skal være her også i fremtiden, og at han må kjempe for plassen sin. Jeg har fire sentrale midtbanespillere med forskjellige kvaliteter, og det er en situasjon jeg trives med. Han fornyet kontrakten sin forrige sommer, og han er en nøkkelspiller her både nå og i fremtiden, uttalte manageren.

Capello advarer Liverpool
Englands landslagssjef, Fabio Capello, advarer i dag Liverpool mot at de ikke må tro at jobben er gjort mot Inter. Italieneren tror de røde vil få en tøff kamp på Guiseppe Meazza, hvor Inter står med 14-1-0 om vi ser på tallene fra Serie A og Champions League denne sesongen.

- Liverpool må være veldig forsiktige på Guiseppe Meazza, sier Capello i dag til Gazetto dello Sport.

- Inter er virkelig sterke hjemme. De viste også på Anfield at de er gode å forsvare seg, og selv etter at Marco Materazzi ble utvist klarte de å hindre Liverpool å komme til mange sjanser. Inter er kapable til å snu dette resultatet, men de må ikke glemmes at Liverpool har nådd finalen to av de tre siste sesongene.

Voronin to uker unna comeback
På dagens pressekonferanse ble Rafa spurt om hvordan skadesituasjonen var om dagen. Han kunne bekrefte at det ikke bare er Martin Skrtel og Daniel Agger som er på vei tilbake, men også ukrainske Andriy Voronin.

- Voronin nærmer seg comeback, og jeg tror han vil være tilgjengelig om ca to uker.

Kacaniklic for Sverige U17
Alexander Kacaniklic er en av 18 spillere som har blitt tatt ut til den svenske U17-troppen som skal møte Kroatia 4. og 6. mars i Kroatia.