Yossi drømmer om repetisjon

Benayoun ble matchvinner sist Liverpool spilte mot Wigan, og håper på fornyet tillit på et lag hvor bare sentrallinja har fått spille fra start i alle julekampene.

Pepe Reina, Jamie Carragher, Steven Gerrard og Fernando Torres, eller med andre ord Liverpools sentrallinje, er de fire spillerne som har startet alle de tre kampene de røde har spilt under julehøytiden.

Hvorvidt Rafa Benitez velger å benytte alle sine nøkkelspillere igjen gjenstår å se, men trolig vil manageren nok en gang lene seg på sine sentrale folk og heller hvile et par av dem til søndagens kamp i FA-Cupen mot Luton.

En av dem som er blitt mest benyttet for øvrig er Yossi Benayon. Israeleren startet i kampene mot Portsmouth og Manchester City, og kom inn som innbytter i seieren mot Derby. Med Jermaine Pennant fortsatt ute med skade kan det igjen være duket for mannen som satte inn seiersmålet sist man møtte Wigan.

- Jeg har gode minner mot Wigan, innrømmer da også Yossi til Liverpool Echo. - Det faktum at det den gang var kampens eneste scoring betydde også at det var et viktig mål. Jeg vil gjerne ta en repetisjon, selv om det viktige er at vi tar poengene og ikke hvem som står for scoringene.

- Det vil bli tøft nok. Wigan ligger under streken og de kjemper for å overleve, det er alltid vanskelig å møte slike lag. Men vi spiller hjemme og må vinne.

- Jeg trives virkelig her. Jeg gleder meg til hver gang jeg kan ta på meg den røde trøya og jeg prøver å gjøre mitt beste hver gang jeg er på banen.

- Noen ganger prøver jeg meg på ting som ikke fungerer, men bestandig prøver jeg å gjøre det som er best for laget. Nå er det lettere for meg siden jeg er omgitt av mange gode spillere.