Yossi ergrer seg over tapte poeng

Yossi Benayoun ergrer seg fortsatt over at to poeng gikk tapt mot Hull. Israeleren mener at de røde ville ha tatt alle tre poengene om spillerne hadde klart å holde hodet kaldt mot slutten.

- Vi ga aldri opp, selv om vi ble liggende under med to mål. Erfaringene fra tidligere i sesongen tilsier at vi aldri må gi opp, uttaler Benayoun til Liverpool Echo.

- Vi var likevel veldig skuffet over å havne to mål i bakleksa, ettersom vi hadde startet kampen veldig bra og var det beste laget i de første 10-15 minuttene. Så slapp vi inn et mål, og mistet litt av den kontrollen vi hadde. Men vi viste karakterstyrke ved å komme tilbake.

- Etter det trodde jeg vi skulle vinne kampen, da vi skapte ganske mange sjanser. Men i andre omgang spilte vi ikke med innsiden av hodet. Vi var desperate etter å score, og brukte ikke vingene nok. Det var synd.

Benayoun er ellers svært imponert over Steven Gerrards innsats mot Hull.

- Vi vet hvor viktig kapteinen er for dette laget i hver kamp, ikke bare i denne. Han viste igjen sin storhet når han drev resten av laget fremover. Dette er en av grunnene til at han er en av de beste midtbanespillerne i verden, og vi må være takknemlig for målene han gjorde mot Hull. Det var disse scoringene som gjorde at vi kom tilbake og tok det ene poenget.