Yossi skylder på pressen

Yossi Benayoun skal ikke skifte klubb. Israeleren mener pressen har skyld i alle ryktene, og har fått garantier fra Rafa om en fremtid i klubben. AFC Liverpool har hentet to tidligere Liverpool-juniorer.

Yossi Benayoun mener at det overhodet ikke finns en sjanse i verden for at Liverpool kommer til å selge ham i sommer. Til det er Rafael Benítez altfor begeistrert for ham.
- Det ser ut som pressen i Israel og England konkurrerer om hvem som kjeder seg mest i de stille sommermånedene, uttaler Benayoun til den israelske avisen Ha'aretz.

- Avisene i England publiserte en artikkel om at Rafael Benítez endelig fortalte meg at jeg skulle bli i Liverpool.

- Disse rapportene er en skribents fantasier. Selv før sesongen startet, var vi innstilt på at jeg skulle bli værende.

- Benítez fortalte meg utvetydig at han brakte meg hit, at jeg hadde hatt en veldig god sesong, at han er avhengig av meg og at jeg på ingen måte skal forlate Liverpool.

- Jeg har veldig god kjemi med Benítez. Han liker meg. Han kjøpte meg. Jeg liker virkelig å jobbe med ham. Jeg hadde en meget god sesong. Jeg er overrasket selv.

- Benítez ønsker ikke å høre, og er heller ikke forberedt på å høre, om muligheten til å la meg gå, uansett pris.

I sin debutsesong for Liverpool scoret Benayoun 11 mål på 48 kamper, men flesteparten av kampene startet han fra benken. Eneste grunnen han måtte ha for å forlate klubben, ville være om han blir fortalt at han ikke lenger er ønsket.
- Liverpool er bra for meg. Det har alltid vært klart at jeg ønsker å bli, og Liverpool ønsker meg. Jeg har fått bedre økonomiske tilbud, men disse fristende tilbudene endrer ikke mitt syn.

- Hvis Liverpool ikke lenger ønsket meg, så ville jeg reist på sekundet. Selv om jeg var under kontrakt og forsto at de ikke ønsket meg, så hadde jeg dratt umiddelbart.

- Men jeg forlater ikke Liverpool.

AFC Liverpool har hentet ni spillere
AFC Liverpools manager Derek Goulding opplyser at de har hentet ni spillere, inkludert de to tidligere Liverpool-juniorene Paul Willis (keeper) og Ryan Wignall (ving). Barnebarnet til bootroom-legenden Ronnie Moran, Ian Johnson, slutter seg til den nystartede non league-klubben i neste uke.
Øvrige spillere i tilgang: Andy Barlow, Martin Crowder, James Dever, Dave Eaton, Terry McCormick og Paul Lamb.