- 47 millioner euro for Alonso

AS skriver at Liverpools nye managing director, Christian Parslow, har bestemt seg for å presse Real Madrid for mest mulig penger, og krever 47 millioner euro for å slippe Xabi Alonso.

I følge den spanske sportsavisen AS har kjøpekåte Real Madrid fått beskjed om at Xabi Alonso vil koste dem dyrt. Christian Parslow ble ansatt i jobben som managing director i Liverpool for to uker siden, og han skal være bestemt på at den spanske hovedstadsklubben skal måtte punge ut mye også til Liverpool, for at de skal få tak i en av klubbens nøkkelspillere. Florentino Perez har som kjent fått tak i Kaká fra AC Milan, Cristiano Ronaldo fra Manchester United, Karim Benzema fra Lyon, og Raúl Albiol fra Valencia. Alle i overganger for mange millioner euro.

Rafael Benítez skal være enig i prisen Purslow har satt, som i pund blir 40 millioner. De 35 millionene Madrid skal ha vurdert legge på bordet for duoen Arbeloa og Alonso er med andre ord alt for lite. De røde skal være fast bestemt på at de to spillerne skal forhandles om individuelt. De røde skal nå kreve 9 millioner euro for Arbeloa, mens Real Madrid fremdeles kun vil betale 4 millioner. Arbeloas agent skal allerede ha kommet til enighet om en femårskontrakt for spilleren.

Det skrives mye rart i spansk media om overgangssaker om dagen, så dette må kanskje tas med en klype salt.