- £50 millioner vil ikke være nok

Liverpool Echo har pratet med Rafael Benítez om uttalelsene til Javier Mascherano sin agent i går, hvor det ble hevdet at argentineren ville takke ja om Barca kom med tilbud.

Det var mange som ble overrasket da media snappet opp  Javier Mascherano sin agent sine uttalelser om sin klients fremtid. Han hevdet at Argentina sin landslagskaptein gjerne ville spille for Barcelona, og ville slite med å si nei dersom katalanerne kom på banen.

The Mirror hevdet sent i går at Rafa vurderte å bøtelegge midtbanespilleren sin etter uttalelsene, og Liverpool Echo har nå pratet med Liverpool-manageren om sitatene. Liverpool-manageren går nå ut og advarer Barcelona om at spilleren ikke er til salgs, og at ikke en gang et beløp på £50 millioner vil kunne lokke til salg.

- Mascherano har ingen pris. Barcelona har ikke råd til å matche hva han er verdt for Liverpool Football Club. Vi ønsker ikke å selge spilleren, og han trives her, sier Rafa til Echo.

- Jeg har pratet med Javier to eller tre ganger i sommer, senest i forrige uke. Han var veldig positiv, og trives her. Han ga meg privatnummeret til sin agent Walter Tamer, og så pratet vi om fotball.

- Walter fortalte meg at to klubber med store store navn hadde spurt om Mascherano - men jeg fortalte ham at han skulle glemme det. Javier er fornøyd i Liverpool og er ikke til salgs. Så jeg var overrasket da jeg så kommentarene hans i dag. Han har en lang kontrakt, og alle klubber kan glemme å legge inn bud på han. De kan tilby både £40 og £50 millioner, men vi vil ikke selge.

Echo nevner også det vi skrev i natt - nemlig at Tom Hicks og George Gillett kommer til å få refinansiert lånet sitt.