- Alonso i møte om fremtiden

Den spanske avisen AS hevder at Xabi Alonso og Rafael Benítez skal møtes denne uken for å diskutere spillerens fremtid. Legendekamp i Arendal i kveld.

Xabi Alonso sikret i går Spania bronse i Confederations Cup, da han ble matchvinner med scoring på et frispark i andre omgang. Nå som turneringen i Sør-Afrika er ferdig, skal Xabi i et møte med Rafael Benítez hvor de skal diskutere spillerens fremtid, hevder den spanske avisen AS.

AS sier at Alonso ønsker å få til en overgang til Real Madrid, og at han allerede har pratet med Benítez om det tidligere. Liverpool-manageren skal kreve 40 millioner euro for å slippe spanjolen, og skal også kreve at baskeren selv går ut og sier at han ønsker en overgang. Liverpool skal kunne vente seg et bud på 35 millioner euro for Arbeloa og Alonso i løpet av denne uken.

Liverpool FC skal allerede ha mottatt bud på både Javier Mascherano og Xabi Alonso denne sommeren - men å selge begge to skal være helt uaktuelt.

Legendekamp i Arendal
I kveld skal det være nyåpning av Bjønnes Stadion i Arendal, og i den anledning vil Liverpool Legends spille en oppvisningskamp mot "Grane All Stars".

Kampen arrangeres av IK Grane og Havnepuben, og kampen har avspark kl. 18.00.