- Alt er mulig

Spillerne er svært motivert for møtet med Manch U. Real-kampen har gitt stor selvtillit. Riktig med frontalangrep på Ferguson. Stort økonomisk gap mellom klubbene. Hver kamp lever sitt eget liv.

Liverpool møter Manchester United på Old Trafford i morgen, og de røde fra Merseyside må vinne for å holde liv i tittelkampen. Benítez innrømmer at spillerne er svært motivert for oppgaven.
- Det er et større ønske. Vi vet hvor stor forskjell det vil være for oss om vi vinner, uttaler Benítez.

- Spillerne vil bruke denne kampen til å være ekstra motivert. Vi skal presse dem. Vi ønsker at de skal være stolt av det vi har oppnådd, stolt av å spille for klubben og fansen.

- De må vite at det å reise til Old Trafford og spille bra er deres ansvar overfor klubben.

- Jeg føler at motivasjonen er stor, akkurat som før vi møtte Real Madrid i midtuken. Alle ønsker å spille.

- Hvis vi ønsker fortsatt å være med i tittelkampen, må vi vinne. Det eneste som vi kan gjøre er å vinne neste kamp, ta tre poeng og se på situasjonen. Jeg vet ikke om vi kan forhindre dem i å vinne tittelen, men vi skal forsøke.

- Alt er mulig. Hvis vi kan spille i samme tempo som vi gjorde mot Real Madrid og holde på ballen som vi gjorde, kan vi vinne kampen.

- Vi hadde selvtillit før Real Madrid-seieren. Nå er humøret enda bedre. Alle ser frem til kampen.

- Jeg tror ikke at de er uslåelige, noe som har vært antydet. Klart jeg tror vi kan vinne.

- Hvis vi kan spille på samme nivå som mot Real Madrid, da kan vi slå alle.

Rafael Benítez gikk til frontalangrep på Alex Ferguson i januar. Spanjolen angrer ikke på utbruddet. Tvert i mot.
- Det var riktig tidspunkt å si hva jeg gjorde. Det var fakta. Det var det rette øyeblikket.

- Jeg angrer ikke på noe av det jeg sier, og det hadde ingen innvirking på resultatene.

- Det hadde ingen betydning for oss da vi traff stolpen i siste minutt mot Stoke. Det hadde ingen innflytelse da de vant kampen som de hadde til gode.

- Jeg har ikke snakket med Alex Ferguson etterpå. Jeg forventer ingen tilbakemelding fra ham. Jeg har stor respekt for ham som manager.

- Jeg tror ikke at mine bemerkninger, som var fakta og ikke kommentarer, har hatt noen effekt på tittelkampen.

Benítez er meget klar når han får spørsmål om hva som er forskjellen mellom de to klubbene.
- £100M og et større stadium. Det er noen av tingene. For å ta igjen denne forskjellen må vi gjøre nesten  alt perfekt.

- Vi må jobbe sammen for å redusere avstanden mellom klubbene. Vi må ikke gjøre for mange feil når vi kjøper spillere og driver klubben. Det gjelder også mine laguttak og spillerne i løpet av kamper. Det må være perfekt.

- Ferguson har en veldig god spillergruppe og en stor klubb. Det er enorm forskjell når det gjelder de to klubbene og deres tropper. Spillerne, overgangssummer, lønninger. Det er en stor forskjell.

- Problemet denne sesongen er at vi var veldig nærme, i toppen lenge, og forventningene var veldig store

- Når du snakker om dem, snakker du om et godt lag og en stor tropp. De har mange gode spillere, noe som tillater dem å være stabile. Hvis du lett kan bytte ut spillere, kan du vinne kamper.

- Ideen er alltid å forbedre troppen. I år lå vi øverst veldig lenge, så det er bedre enn tidligere. Forhåpentligvis kan vi bli enda bedre. Hvert år må du forsøke å forbedre troppen din og prøve å komme nærmere.

- Vi er virkelig fornøyd med Europa. Forhåpentligvis kan vi bli lykkeligere etter neste kamp [i ligaen]. Vi har klart blitt bedre, men vi ønsker å gjøre det enda bedre.

Benítez har aldri tidligere vunnet på Old Trafford.
- De har et godt lag. Stemningen på Old Trafford er virkelig god for dem. Så det er ikke enkelt, men kanskje dette kan bli første gangen.

Benítez vet at Liverpool-supporterne er svært stolte av de 18 ligatitlene klubben har. Manchester United kan være ajour etter denne sesongen.
- Alle er fornøyde med å ha 18 titler. Men igjen er det noe du ikke kan forandre. Det neste vi kan gjøre er å ta tre poeng, minske avstanden og forsøke å vinne.

Liverpool beseiret Real Madrid på Santiago Bernabeu, men gikk på et overraskende nederlag påfølgende kamp borte mot Midldesbrough.
- Hver kamp er annerledes. Premier League er ulik Champions League. Noen ganger er spillerne ekstra motivert som her om dagen. Noen ganger spiller du bra, men lager et selvmål. Slik er fotball.

Ryan Babel spilte godt mot Real madrid i midtuken.
- Jeg må være fornøyd når en spiller gjør det bra. Det er veldig bra for selvtilliten hans og bra for laget. Vi vet at han besitter talent. Vi jobber med ham. Han er en ung nederlandsk spiller som trenger tid. Det var det samme med van Persie og Bergkamp. Vi må være tålmodige. Vi håper nå å se babel på sitt ebste resten av sesongen.

Babel har gode minner fra høsten oppgjør på Anfield.
- Ja, han scoret vinnermålet. Det var veldig viktig or ham og veldig bra for supporterne våre. Det var viktig å beseire United.