- Angrepet må bli bedre

Rafa mener at de røde fortsatt har en fantastisk mulighet til å vinne ligaen, men innrømmer at da må en forbedre det angrepspillet som har blitt vist i de siste kampene. Saunders senior død.

Sju uavgjorte kamper på de ti siste ligakampene er langt unna gullform, men manager Rafael Benitez mener likevel at Liverpool ligger godt an til å kjempe om tittelen denne sesongen. Da må en imidlertid begynne å skape flere sjanser og ikke minst score på dem.

- Spillerne vet, etter mange år hvor det er blitt pratet om å kunne være utfordrere, at dette er en fantastisk mulighet, hevder Rafa til Liverpool Daily Post.

- De er virkelig sammensveiset og du kan se det på deres innstilling. Treningene de siste par ukene har vært veldig bra.

- Vi begynte denne sesongen virkelig bra, vi scoret mål, vi vant kamper og alle kunne se at dette var en sjanse for oss. Folk sa "kanskje dette vil bli vårt år" slik at vi selv har skapt forventninger. Vi er imidlertid fortsatt i en god posisjon og alle vet at vi må gjøre vårt beste.

- Det er klart at vi må bli bedre i angrep. Vi kontrollerer mye av kampene og vi har ballen mye, men vi må skape sjanser og ta vare på dem. Dette er det ene området hvor vi klart kan bli bedre og hvor vi prøver å bli bedre.

- Spillerne er veldig fokuserte og vet at hva som skjer utenfor banen ikke behøver å påvirke spillerne ute på gressmatta. Når du snakker med spillerne kan du føle om de har selvtillit eller ikke, og det er klart at de har selvtillit.

- Jeg bryr meg ikke om at noen synes å ønske at vi skal mislykkes. Vi er i den beste posisjonen som laget eller klubben har vært i under de siste om lag 15 årene slik at vi må være positive og tenke positivt. Jeg kan garantere at 90%, jeg kan ikke garantere 100%, av spillerne kun snakker om fotball og nå må vi tenke fram mot Chelsea.


Roy Saunders, faren til Dean Saunders som var toppscorer for Liverpool i 1991-92 sesongen, er død. Roy Saunders spilte for Liverpool i årene 1948-59.