- Aquilani kan utgjøre en forskjell

Rafael Benítez tror at Alberto Aquilani kan utgjøre en forskjell i tette, jevne hjemmekamper der motstanderen legger seg lavt. Nikolaj Køhlert debuterte for reservelaget.

Liverpool spilte uavgjort i hele syv hjemmekamper i Premier League forrige sesong. I flere av disse oppgjørene la motstanderen seg lavt i håp om å gå av banen med minst ett poeng. Nå håper Rafael Benítez at han har funnet resepten mot å åpne slike forsvar, nemlig nyervervelsen Alberto Aquilani.
- Vi måtte tenke på spillere som kunne utgjøre en forskjell for oss. Han er veldig god med ballen. Forhåpentligvis kan han produsere slike pasninger som vi savnet forrige sesong, spesielt mot lag som pakker laget når vi bare klarerer å spille uavgjort i viktige kamper, sier Benítez ifølge RTE.

- Aquilani spiller lengre fremme (enn Alonso), mellom spissen og midtbanen. Han er veldig smart. Han kan spille ballen bra. Han er en trussel i den siste tredjedelen av banen, gjentar Benítez.

Køhlert debuterte for reservelaget
Liverpool hentet Nicolaj Køhlert fra Esbjerg fB i juli. Det ble rapportert at 16-åringen skulle innlemmes på The Academy i Kirkby det første året, men han har allerede debutert for reservelaget. I troppen Liverpoolfc.tv oppga til treningskampen mot Dunmanway Town var ikke danskens navn nevnt. Høydepunkter fra torsdagens kamp er nå tilgjengelig på Liverpoolfc.tv for alle med e-Season ticket. Der kommer det tydelig fram at Køhlert spilte på den sentrale midtbanen fra start, men ble byttet ut med Jordy Brouwer ut i 2.omgang.