- Aquilani snart klar igjen

Rafa Benitez tror Alberto Aquilani vil bli klar til neste kamp mot Wolves, og mente at Javier Mascherano ble feilaktig utvist på Fratton Park.

Liverpools manager vil måtte stå rakrykket og svare på vanskelige spørsmål de nærmeste dagene, etter at hans lag totalt har tapt hele 11 kamper så langt denne sesongen. Han maner til at man nå må stå sammen, og tror samtidig at Aquilani kan være aktuell for troppen til julekampene. Italieneren var uaktuell til dagens kamp mot Portsmouth med en skade bak i leggen.

- Som jeg allerede har sagt, så forandret alt seg med utvisningen. I 2.omgang måtte vi angripe med ti mann, og vi etterlot oss rom og de hadde fart og arbeidet hardt. Ære være dem for det, de gjorde det bra.

- Det er vanskelig. Hvis du har sjanser som Agger hadde det i førsteomgangen eller glimrende redninger fra keeperen etter pause, da kan det være forskjellen hvis du scorer på en av de sjansene. Hvis du ikke greier det, da blir det alltid vanskeligere med ti mann.

- For meg var det ikke utvisning og Javier er skadet. Dog, dommeren var perfekt, han gjorde ingen feil, kommenterte spanjolen heller sarkastisk.

- Vi må nå forberede oss på neste kamp, prøve å sikre oss tre poeng og se hva som skjer. Nå må vi holde sammen og bli klare til møtet med Wolves.

- Han fikk et spark bak i leggen og kunne ikke trene skikkelig i går, sa Rafa om skaden til Alberto Aquilani. - Jeg tror ikke det er alvorlig. Han bør bli ok til neste uke.