- Aquilani trenger flere treningsøkter

Alberto Aquilani må ha flere treningsøkter bak seg før Rafael Benitez tørr slippe ham til i kamp. U18 spiller borte mot serieleder Blackburn.

Rafael Benitez er veldig glad for at Alberto Aquilani nå endelig gjennomfører vanlige treningsøkter sammen med resten av laget. Manageren vil imidlertid ikke si noe konkret om når midtbanespilleren kan få sin Liverpool-debut.

- Aquilani er nå i full trening. Han har hatt to økter sammen med laget, forteller Liverpool-manageren til Liverpoolfc.tv.

- Han må bygge seg opp igjen fysisk før han kan spille kamp, men han er i det minste i gang igjen nå. Det er veldig positivt, legger han til.

- Debuten avhenger av hvor raskt han gjenfinner sin fysiske form. Når det gjelder ankelskaden, så må han bare fortsette å trene. Vi har bortekamp denne helgen, så da får han litt tid til å styrke ankelen på egen hånd.

- Neste uke vil han forhåpentligvis kunne fortsette å trene sammen med resten av laget, og så handler det om å komme i kampform igjen.

Bortekamp mot serielederen for U18
Liverpool U18, som bare har Everton bak seg på tabellen i sin avdeling, skal i dag ut i en vanskelig bortekamp mot serieleder Blackburn. Et lag som er ubeseiret så langt i årets serie. Det skiller elleve poeng mellom de to lagene når 8 kamper er spilt. Avspark i dagens kamp er klokken 12.00.