- Arsenal slo vårt beste lag

Jamie Carragher innrømmer at Arsenal slo det beste laget som Liverpool kan stille for tiden. Visekapteinen ber imidlertid folk vente til midten av mai før de evaluerer sesongen.

For første gang denne sesongen hadde Rafael Benitez i går muligheten til å velge Fernando Torres, Steven Gerrard og Alberto Aquilani i en og samme startoppstilling. Nå valgte manageren å starte med italieneren på benken, men sommerkjøpet kom inn når det gjenstod 25 minutter.

- Vi stilte trolig med vårt sterkeste lag mot Arsenal, innrømmer Jamie Carragher til The Times.

- Det er fortsatt noen spillere som ikke er 100% i form. Et par spillere pådro seg smeller mot Arsenal også. Forhåpentligvis blir disse spillerne klare til kampene på onsdag og lørdag. Vi er avhengige av at dette laget får spilt sammen en stund nå, legger han til.

- De svake resultatene tapper deg litt for selvtillit. Den eneste måten å gjenvinne denne tapte selvtilliten på, er ved å vinne kamper. Klarer vi å kjempe oss til noen gode resultater vil vi litt om senn få mer tro på oss selv. Det er bare naturlig at du mister troen på deg selv etter en slik periode som vi har hatt nå.

- Men det er alltid lys i andre enden av tunnellen. Det fine med fotball er at det alltid er en neste kamp hvor du får sjansen til å rette på ting. Klarer vi å vinne på onsdag, vil alle være henrykt, og vi kan ta det med oss til lørdagens kamp.

- Vi kan ikke evaluere sesongen før den er over. Først da kan vi se hvor vi er. Vi har mulighetet til å vinne et par cuper før den tid, og klarer vi det vil alle være henrykt. Men for øyeblikket får vi bare ta en kamp om gangen, avslutter Carragher.