- Babel burde være fast på laget

Alan Hansen kaster hansken til Ryan Babel, og mener at med det talentet som nederlenderen har skulle han ha spilt regelmessig i startelleveren.

Benayoun, Riera og Aurelio er ute med skader, og det kan gi Ryan Babel en nye sjanser på flanken hos Liverpool de kommende ukene. Ingen kan si at Rafa Benitez ikke har gitt Babel plenty av muligheter, men som sjelden har blitt tatt vare på. Nå gir legenden Alan Hansen uttrykk for at det er på tide at han utnytter sitt potensial.

- De ti siste minuttene i Frankrike oppsummerte stort sett hva Ryan Babel har stått for. Han scoret et kjempemål, et skudd med en slik kraft at ingen keeper i verden ville ha reddet det, og fulgte opp med å ta et frispark fra en bra posisjon som endte ute ved cornerflagget. I tillegg kom han seg til en god posisjon inne i feltet, men avsluttet for fort, skriver Hansen i sin spalte i LFC Weekly.

- Han er nødt til å bli mer stabil i sitt spill da han for øyeblikket er for uforutsigbar. Å være uforutsigbar kan være bra når du kommer innpå som reserve, men ikke nødvendigvis bra når du starter en kamp.

- Babel har et talent som få. Han har fart, styrke og er god nok med beina til å bli en toppspiller, men han behøver å bruke disse fortrinnene mer regelmessig.

- Jeg må understreke at han bare er 22 år, det er ikke slik at han er 26 og har spilt 300 kamper, og det er ingen spiller som er ferdig utviklet når han er 22.

- Når det gjelder en plass på laget, er Ryan for mye opp og ned for øyeblikket, men det betyr ikke at han ikke kan bli mer stabil.

- Hvis en ser på talentet og ferdighetene, burde Babel spille regelmessig for Liverpool da vi behøver en flankespiller med hans kvaliteter.

- Det vil imidlertid ikke skje, så lenge Ryan ikke presterer på sitt beste og bidrar med flere mål som drømmetreffet mot Lyon, på en mer stabil basis.