- Bedre til neste sesong

Rafa er stolt over innsatsen til spillerne, men tror Liverpool blir enda bedre ved neste korsvei. Vanskelig å motivere seg mot West Bromwich etter at gullet glapp.

Færre feil og bedre effektivitet skaffet nye bortepoeng, og dagens 2-0 seier sendte samtidig West Bromwich ned. Steven Gerrard og Dirk Kuyt scoret på hver side av pause, mens en krangel mellom Alvaro Arbeloa og Jamie Carragher også vil skape overskrifter. Manager Rafael Benitez var rimelig fornøyd, selv om han innrømmet at det var vanskelig å ha full tenning etter at ligagullet i går ble feiret på Old Trafford.

- Det var vanskelig å motivere seg etter gårsdagen, men West Bromwich fortjener også kreditt. De arbeidet hardt, men måtte betale for en feil som ga åpningsmålet. Etter det ble det en åpen kamp.

- Vi snakket før kampen om at det var viktig å holde buret rent da Pepe fortsatt kan ha mulighet til å holde buret rent flest ganger denne sesongen. Det viste at spillerne bryr seg, svarte Benitez med et skuldertrekk på spørsmål om krangelen som utspant seg etter at Carragher ga Arbeloa huden full med kjeft. Det var tydelig at scouseren mente at høyrebacken ikke hadde presset nok i et skuddforsøk inne i feltet.

- Jeg har tro på at vi skal bli bedre neste sesong, men jeg er samtidig veldig fornøyd og stolt over mine spillere.

- Det er klart at vi behøver en bedre tropp. Jeg vet ikke hvor mange spillere vi vil hente inn før neste sesong, men kanskje ikke særlig mange.

- Jeg vet ikke, han er ikke vår spiller, svarte Rafa unnvikende til Sky på spørsmålet om han er interessert i å kjøpe Carlos Tevez.