- Benitez og jeg passet ikke sammen

Robbie Keane uttaler nå at han tror han ville ha vært en suksess i Liverpool om klubben hadde hatt en annen manager enn Rafael Benitez. Keane sier at han og Benitez ikke passet sammen.

Da Liverpool kjøpte Robbie Keane fra Tottenham for £19M sist sommer, var det vel få som trodde at Spurs ville få ham i retur for £16M bare et halvt år senere. Keane klarte imidlertid aldri å bli fast inventar på Benitez sitt Liverpool.

Nå sier Kane at han ikke angrer på at han gikk til Liverpool, men innrømmer at han kanskje ikke passet inn i Benitez sitt system.

- Selvsagt hadde jeg ønsket at ting hadde gått annerledes, men jeg angrer ikke på at jeg prøvde meg i Liverpool, sier Keane til magasinet Icon.

- Jeg er sikker på at det ville ha fungert fint for meg i Liverpool med en annen manager. Ulike managere har ulike metoder, og noen har andre tanker og metoder enn du er vant til og tror på, sier han om samarbeidet med Benitez.

- Folk har sine egne meninger om Benitez. Jeg har ingenting i mot ham, og vil la folk selv få gjøre seg opp sine meninger om han, legger han til.

- Når du har vært med en stund som spiller, er alt du ønsker litt respekt og bli behandlet på den måten du fortjener å bli behandlet, er den mest kritiske uttalelsen Keane kommer med i intervjuet.

Keane avslutter med å hevde at Gordon Strachan er den beste manageren han har spilt under. Strachan hentet Keane til Coventry i 1999, når Keane fortsatt var tenåring.