- Best med Gerrard som hengende spiss

Torres tror han kan bli værende lenge i England. Gerrard veldig viktig i rollen som hengende spiss. Ligaen bør ha prioritet. Premier League bedre enn La Liga. Tro på Lucas.

Torres håper at Gerrard får rollen som hengende spiss fremover. Det passer ham best.
- Stevie spiller på midtbanen nå, litt dypere, fordi vi har spillere i den posisjonen. Mascherano kom tilbake fra landslaget med en skade.

- Jeg håper at Mascherano blir skadefri og at Stevie kan spille mellom lagdelene. Han er en veldig, veldig viktig spiller for oss i den posisjonen. Han scorer mange mål og står for målgivende til alle.

- Han er en nøkkelspiller for oss. Hvis han kan spille tett opp mot straffefeltet, vil det være bedre for laget.

Torres har ikke planer om å returnere til Spania, og blir gjerne ti år i England.
- Jeg tror jeg har fire år igjen av min kontrakt. Jeg er virkelig lykkelig. Jeg tenker ikke på å reise tilbake til Spania nå.

- Jeg vet ikke hvordan jeg føler om noen eller ti år, men jeg er virkelig lykkelig i England. Jeg ønsker å spille lenge i England.

Spissen innrømmer at han må fokusere på spillet sitt enn å klage på dommeren.
- Dette har vært feil, og jeg må holde meg fokusert og glemme dommeren fordi han bare gjør jobben sin.

Liverpool og Manchester United står likt i antall ligatrofeer. Torres mener at Premier League må ha prioritet.
- Vi vet at for fansen, for klubben og for majoriteten av spillerne er Premier League en fantastisk turnering. Vi  har gått mange år uten å vinne den, så kanskje det er prioritet, uttaler Torres.

- Vi føler ikke press, men vi vet det ikke ville vært bra for Liverpool-fansen å se Manchester United med flere engelske titler enn oss.

- Men jeg tror vi er på vei. Vi gjør alt i vår makt for å vinne trofeer. Vi får se hva som skjer på slutten av sesongen.

Spanjolen vil gjerne gi supporterne noe å feire.
- Jeg tror ikke supporterne kan forestille seg hvordan det kommer til å bli. Jeg så da Liverpool vant Champions League, alle menneskene i byen, og jeg husker da Spania vant VM og millioner av folk i gatene. Jeg tror det vil bli noe tilsvarende.

- 20 år uten ligatrofé er lenge, så det er veldig spennende for oss alle.

 Torres er heller ikke i tvil om at Premier League er bedre enn La Liga.
- Som turnering er dette den beste. Når du snakker om organisering, respekt og alle de fullsatte stadionanleggene hver uke, er det virkelig hyggelig å se det.

- I Spania finnes noen av de bedre spillerne i verden, men som turnering er den ikke like stor som Premier League.

- Jeg spilte i Spania, og jeg kan oppriktig fortelle at Premier League er en mye bedre turnering.

Liverpool har allerede tapt to kamper denne sesongen, men står nå med tre strake seirer i alle turneringer.
- Vi gjenvinner selvtilliten nå etter tre seirer på rad. Vi må fortsette slik, men også forbedre oss og fortsette å jobbe hardt. Det kommer noen vanskelige kamper fremover.

- Men vi er på vei. Det er noen spillere skadet, og de vil være tilbake snart for å hjelpe laget, men vi har ikke tid til å tenke på rehabilitering av spillere og forbedring. Vi må vinne nå.

- Dersom vi taper poeng de kommende ukene, vil det bli veldig vanskelig å holde oss i toppen når januar og februar kommer.

Torres har tro på at Lucas Leiva vil bli en nyttig spiller for Liverpool.
- Han er en landslagsspiller fra Brasil, og det er ikke lett. Han er en fantastisk spiller, og han må ta et steg fremover nå fordi Xabi har reist.

- Han har ansvar for å bli en viktig spiller for Liverpool, og han har en  reell mulighet denne sesongen

- Han spiller i nesten hver kamp, og vi har virkelig tro på ham. Jeg er sikker på at han kommer til å bli bedre i fremtiden fordi han fortsatt er ung. Jeg håper at han kan bli en av de beste spillerne for oss denne sesongen.