- Best om Torres ikke spiller

Spanias lege mener det er best om Fernando Torres ikke spiller mot Bosnia i kveld. ShareLFC har ikke resignert. Cattermole spilleklar for Sunderland. Fury benekter Fowler-rykter.

Det er svært lite sannsynlig at Fernando Torres spiller Spanias VM-kvalifiseringskamp i Bosnia i kveld, etter at Spanias lege nå slår fast at det er best om spissen får hvile.

- Torres har smerter når han beveger seg, og spesielt når han skyter med høyrefoten. Han har et problem med en hevelse i adductor-muskelen, uttaler dokter Juan Jose Garcia Cota til spansk presse.

- Det vil være å ta en unødig risiko å la ham spille. Det vil være bedre om han får hvile, legger legen til.

Det er også svært kaldt i Bosnia, og gressmatta er ikke den beste, noe som fører til at risikoen for å forverre skaden ved spill blir enda større.

ShareLFC har ikke resignert
Grunnleggeren av ShareLFC, Rogan Taylor, har på ingen måte gitt opp håpet om at supporterne en dag skal eie Liverpool FC. Han håper nå på samtaler med klubbens amerikanske eiere i løpet av noen måneder.

- Vi har ikke resignert, og klubben er fullstendig klar over vårt prosjekt. Det viktige nå er å vinne tillit og fremstå som troverdige, og vi føler at dørene er i ferd med å åpne seg for oss. Jeg er overbevist om at vi kommer til det punktet der vi kan legge frem et konkret forslag for eierne. Og innen den tid vil trolig antall interesserte ha blitt doblet for vår del, uttaler Taylor til Liverpool Echo.

ShareLFC satser på å samle inn £120M fra supportere, £100M fra en kommersiell partner, samt at de akter å låne £100M fra en bank.

Cattermole spilleklar for Sunderland
Lee Cattermole ser ut til å bli spilleklar for Sunderland til lørdagens kamp mot Liverpool, selv om han trakk seg fra Englands U21-tropp til kampen mot Makedonia grunnet en hælskade. Sunderland har i likhet med Liverpool flere spillere som er opptatt med landskamper denne uken. Lorik Cana er i Albanias tropp, mens duoen Kenwyne Jones og Paulo Da Silvia er opptatt med spill for henholdsvis Trinidad & Tobago og Paraguay, og står dermed ovenfor samme problem som Javier Mascherano, Emiliano Insua og Lucas Leiva i Liverpool, nemlig at de kommer sent hjem i forhold til matchen på lørdag.

Sunderland må klare seg uten Kieran Richardson som ser suspendert, samt den skadede duoen George McCartney og John Mensah.

Fury benekter Fowler-rykter
North Queensland Fury benekter at tidligere Liverpool-spiller Robbie Fowler har fått tilbud om å bli manager for Tranmere Rovers. Birkenhead-klubben sparket som kjent John Barnes og Jason McAteer i forrige uke, og er nå på managerjakt. Engelske medier har påstått at Fowler har blitt tilbudt stillingen som spillende manager, men det nekter altså hans australske klubb for.

- North Queensland Fury er klar over rapportene i engelsk presse, der det hevdes at Robbie Fowler kan være på vei tilbake til England for å spille for Tranmere Rovers. Rovers har ikke kontaktet Fury om dette, heter det i en pressmelding fra den australske klubben.

Fowler, som har gjort fire mål på seks kamper for Fury, har en toårskontrakt i Australia.