- Beste reservelagskampen hittil

Reservelaget gikk videre i Lancashire Senior Cup etter 1-1 og seier på straffer mot Manchester United. John McMahon mener kampen var reservelagets beste under hans ledelse. Ros til Eccelston.

Liverpools reservelag har nå vunnet seks kamper på rad. I går ble Manchester United beseiret 4-3 på straffer etter 1-1 ved ordinær tid på Moss Lane i Altrincham.

Nathan Eccelston be byttet inn i førstelagskampen mot Arsenal på onsdag, men spilte samtlige minutter for reservelaget og scoret også Liverpools ledermål. I straffesparkkonkurransen ble keeper Dean Bouzanis helten med to redninger. Reservelagsmanager John McMahon er henrykt over avansement i Lancashire Senior Cup.

- Det var en vanskelig kamp, men jeg synes vi spilte virkelig god fotball. For meg var dette det beste vi har gjort hittil denne sesongen, sier McMahon til Liverpoolfc.tv.

- Vi viste god viljestyrke og hengivenhet. Det er igjen tilfredstillende at guttene tar innover seg hva vi lærer dem, og vi ser en forbedring.

McMahon roser Eccelston som debuterte for førstelaget på onsdag.
- Reservelagsfotbatl handler om utvikling og produsere spillere til førstelaget. Jeg vet at han hadde en liten rolle mot slutten av kampen, men forhåpentligvis er dette starten på noe for Nathan.

- Jeg snakket med ham og fortalte ham at det kommer til å bli hardere nå fordi folk vil gjenkjenne navnet og ansiktet hans, og du må jobbe to ganger så hardt for å opprettholde nivået på prestasjonene.