- Bra for Rafael

Fabio Aurelio mener at Liverpool spilte sin beste kamp for sesongen. Spesielt synes han seieren var bra for Rafael Benitez.

Fabio Aurelio var svært fornøyd over å hjelpe Rafael Benitez til å slå ut sine landsmenn fra Real Madrid. Aurelio spilte alle 90 minuttene.

Brasilianeren tror at seieren gjør at kritikken mot ham i England og Spania kan stilne.

- Seieren betyr mye for Rafa. Han kommer fra Madrid, han har arbeidet og spilt for Real Madrid. Det er viktig for ham å vise at han har vokst som manager. Han er like fornøyd som alle oss andre. Mangeren vår har oppnådd mange store resultater i Champions League. Denne seieren var en fin, angrepsseier, sier Aurelio.

Venstrebacken mener at seieren var fint også sett i lys av det som Real Madrid har sagt om Liverpool før kampen.

- Det at vi var kjedelige og defensive, at vi kom for å spille 0-0 på Santiago Bernabeu og ikke var interessert i å spille god football. Vi har vist at vi er et strengt, angripende lag. I Steven og Fernando har vi gode spillere som kan score mål. Det er det som gjorde resultatet så fantastisk for oss, å spille som vi gjorde og score de målene vi gjorde.  Vi kan være et angripende lag. Vi spilte perfekt og gjorde vårt beste prestasjon denne sesongen. Vi spilte ballen bra, forsvarte oss bra og angrep oss bra, sier Aurelio.