- Carra er tilbake på sitt beste

Jamie Carragher har fått mye kritikk for sitt spill denne sesongen, men spilte strålende mot United i går, og får i dag skryt fra sjefen. Rafa tenker ikke på ryktene om seg selv.

Ettersom Liverpool ikke har vært til å kjenne igjen defensivt denne sesongen, har forsvarssjef Jamie Carragher måttet tåle mye kritikk, fra flere hold. Mange har uttalt at han vil ha godt av en tur på benken, og at han nå kanskje er "over the top". Det beviste han i gårsdagens batalje mot Manchester United at han ikke er.

- Jamie spilte bra. Han har hatt det tøft i det siste, men det eneste man kan gjøre i en slik situasjon er å prøve, og prøve hardere. Det handlet kun om å fortsette med å jobbe hardt - og han beviste at han er en god stopper, som ikke er ved slutten av sin karriere enda, sier Rafa til Daily Mail.

- Han viste hvilken god forsvarer han fremdeles er, og kollektivet har vist at vi slett ikke er et dårlig lag eller har en dårlig stall. Kanskje vi vil bli dømt igjen i april, men for øyeblikket har vi nok av kvalitet. Vi hadde fem spillere ute med skade samtidig, men når alle er skadefri vil vi være vanskelige å slå for hvem som helst.

Etter fire strake tap, var det flere som hevded at Rafa nå hadde fått nok tid, og at hans tid i klubben nå var forbi. Dersom det hadde endt med tap i går, ville nok avisene vært stappfulle med slike skriverier i dag.

- Jeg har ikke lest avisene, eller hørt etter på noe slikt. Jeg prøvde bare å holde fokuset, og det samme gjelder for spillerne. Vi visste at vi ikke var svake. Vi hadde seks strake seire før vår vonde periode med fire tap, og tok 86 poeng forrige sesong. Vi er slett ikke så verst som folk sa at vi var.

- Innstillingen til spillerne var fantastisk, og du kan se at i kan slå hvem som helst. Dette var den perfekte responsen, for vi vant ikke kamper. Mot et godt lag må du spille bra, og holde fokuset for å oppnå det du ønsker. Alle spillerne ønsket å imponere, og det var forskjellen.

- Det var et resultat som vil glede mange, kanskje utenom United. Jeg har sagt hele sesongen at topplagene vil tape flere poeng enn man forventer. Det vil gjøre tittelkampen langt mer åpen, avslutter Rafa.