- City har gode offensive spillere

Rafael Benitez trekker frem Robinho og Craig Bellamy som spillerne som Liverpool må holde et ekstra godt øye med i søndagens kamp mot Manchester City.

Rafael Benitez tror hans spillere har hatt godt av en pause etter seieren over Portsmouth på Fratton Park for snart to uker siden. Etter landskampene i forrige uke ga manageren samtlige spillere noen dager fri, mens de andre topplagene spilte FA-cup.

- Avbrekket vil ha gjort oss godt. Vi hadde spilt alt for mange kamper på rad og rekke, så det var viktig at spillerne fikk hvile og tilbringe litt tid med familiene sine. Vi behøvde å lade batteriene med tanke på de viktige ukene som kommer, sier Benitez til Liverpoolfc.tv.

- Vi vet at City-kampen har stor betydning for oss, og derfor konsentrerer vi oss nå helt og holdent om den, og forbereder oss skikkelig, legger han til.

- City scorer mange mål, men slipper også inn mange. De er åpenbart et farlig lag, og har gode spillere som Robinho og Bellamy offensivt, så vi må være på vakt.

Manchester Uniteds seier over Fulham i går kveld førte til at de røde nå er fem poeng bak ligalederen. Det kan bli åtte poeng innen Liverpool møter City, da United møter Blackburn på lørdag. Benitez mener imidlertid at de røde fortsatt har alt å spille for, og har på ingen måte gitt opp tittelkampen.

- Vi ønsker selvsagt ikke å avgi poeng, så vi vil prøve å vinne alle kamper. Du vet aldri hva som vil skje. Du kan avgi poeng en dag, og noen uker senere vil konkurrentene avgi poeng. Vi må bare holde koken, fokusere på neste kamp og ta de tre poengene, avslutter Liverpool-manageren.