- Det blir en tøff kamp

Sammy Lee understreker at Liverpool på ingen måte vil undervurdere et skadeutsatt Arsenal, og insisterer på at de røde vet hva de må gjøre i de resterende seks kampene.

The Gunners reiser til Merseyside med et meget skadeutsatt lag. Robin van Persie, Emmanuel Adebayor, William Gallas, Johan Djorou, Gael Clichy og Manuel Almunia er stort sett alle spillere som skadefri ville ha kjempet om en startplass i et toppet Arsenal-lag. Assistentmanager Sammy Lee insisterer på at Liverpool ikke vil ta lettere på oppgaven av den grunn.

- Har de et svekket lag? Vi har sett dem spille med mange forskjellige lagoppstillinger i turneringer i år, og samtlige har prestert bra. Vi vet det kommer til å bli en tøff oppgave, De er ubeseiret i 18 ligakamper, så det kommer aldri til å bli lett, fortalte Sammy Lee på dagens pressekonferanse.

- De er bra organiserte, og jeg tror ikke de vil være i svake på noen måte.

Seier eller uavgjort i morgen vil sende Liverpool tilbake på tabelltoppen, og assistenten mener tittelkampen fremdeles er åpen, med seks kamper igjen av sesongen.

- Vi vet alle hva vi må gjøre i våre resterende kamper. Vi vet at hver eneste kamp er viktig hver for seg, og at hvert eneste poeng gjelder. Vi må bare fortsette. Alle spillerne er veldig fokuserte, og trener veldig veldig hardt. De vet hva de må gjøre. Dette er en bra posisjon å være i med seks kamper igjen å spille, sier scouseren, som vant ligagull med Liverpool som spiller i 1982, 1983 og 1984.

Han synes også det er flott at innenriksminister Jacqui Smith diskuterer mulighetene for å gi innsyn i de hemmeligholdte dokumentene rundt Hillsborough-katatstrofen.

- Jeg synes det er utmerkede nyheter for alle som brenner for denne saken. De har kjempet for det så lenge, og forhåpentligvis får de nå resultater for arbeidet de har lagt ned.