- Det er tunge tider

Jamie Carragher sier at det er tunge tider i klubben, og at alle lider under den forferdelige formen. Må komme tilbake på sporet i skjebnekampen mot Lyon på onsdag.

De røde har de siste fem ukene tapt hele seks av sine syv siste kamper. En så svak form er man ikke vant med i Liverpool under Rafael Benítez, og fire ligatap, og tap mot Fiorentina og Lyon i Champions League, har manageren sagt at man nå må vinne sine tre resterende gruppespillskamper dersom det skal bli avansement i årets Champions League. Med den skadelisten de røde nå har, vil det virkelig bli tøft på Stade de Gerland på onsdag.

- Det er tunge tider, og det gjør virkelig vondt. Det er veldig ulikt Liverpool FC, men det er ikke bare supporterne som er skuffet. Det er spillerne, støtteapparatet og manageren også, sier Carra til SkySports.com.

- Vi må finne tilbake til vinnersporet mot Lyon, som er enda en enormt viktig kamp. Det er bare på banen vil kan snu denne trenden, og det vil bli masse snakk om resultatet. Vi ordnet opp i en del da vi slo Manchester United forrige helg, men så har vi gått på to tap igjen siden det.

- Vi må ordne opp i dette, sammen med manageren og støtteapparatet. Vi kan ikke henge med hodet for lenge, for vi må være klar til neste kamp, avslutter visekapteinen.