- Det var Stevies mål

Statistikken vil for all ettertid vise at Dirk Kuyt gjorde Liverpools andre mål mot West Ham, men målscoreren selv mener at Steven Gerrard like godt kunne ha vært kreditert scoringen.

Det er ikke tvil om at Kuyt var borti ballen på vei inn i nettmaskene. Han forandret retning på lærkula en meter fra krittstreken. Men nederlenderen mener likevel det var Gerrards mål.

- Det var en meget god heading av Stevie, og jeg lå ved bakre stolpe i tilfelle ballen gikk utenfor. Jeg var så vidt borti den, men dersom målet kan krediteres Stevie ville jeg bli glad, uttaler Kuyt til Liverpool Daily Post.

Nederlenderen, som ble byttet ut til fordel for landsmannen Ryan Babel etter en times spill i London, karakteriserer seieren på Upton Park som meget viktig for Liverpool. Men samtidig påpeker han at laget som helhet må slutte å gjøre defensive feil om de skal henge med i kampen om ligatittelen. Liverpool er nå oppe på tredjeplass på tabellen, tre poeng bak Manchester United og seks bak Chelsea.

- For meg er det viktigst at vi nå har vunnet noen kamper på rad i ligaen. Det er veldig viktig for laget. Som spiller er det selvsagt alltid godt å score mål, spesielt når man er angriper, men jeg gjentar at Stevie fortjener å bli kreditert målet mer enn meg. Men det er alltid hyggelig å være involvert i scoringer.

- De andre målene var flotte. Torres er en stor spiller. Før kampen var det en del snakk om at han ikke hadde gjort mål på et par kamper, men han er en av de beste spissene som finnes, selv om han ikke scorer hver uke.

Som så mange andre, var Kuyt skuffet over at det igjen kom scoringer i mot fra dødballer.

- Hovedproblemet vårt var at vi lot dem komme inn i kampen igjen på grunn av feil vi selv gjorde. Jeg synes vi startet kampen veldig bra, og kontrollerte begivenhetene med godt pasningsspill. Etter 1-0 jaktet vi 2-0, men en personlig feil førte til at det ble 1-1. Og så gjorde de et mål til fra dødball, men det var en ganske god heading. Det var litt uflaks, men vi kjempet oss til et godt resultat til slutt, og vi fortjente seieren.

- West Ham prøvde å gå fremover mot slutten, men hovedproblemet var at vi lot dem komme tilbake i kampen to ganger grunnet feil som vi selv gjorde, og det er noe vi må fokusere på foran de neste kampene.

- Jeg spilte igjen ute til høyre. Vi spilte med tre offensive midtbanespillere, og jeg prøvde å gjøre mitt beste i den tiden jeg fikk på banen. Det spiller ingen rolle om jeg spiller ute til høyre eller bak spissen. Jeg ønsker bare å være en viktig brikke i laget. Det er hva dette handler om.

- Som Liverpool-spiller vet du at du alltid må vinne kamper. Det er veldig trist at vi allerede har tapt to kamper, men alt kan skje i Premier League, og du må bare fokusere på neste kamp. Det er hva vi gjør nå, fokuserer på våre egne kamper, avslutter 28-åringen.