- Det ville ha vært et mirakel

Treneren til Debrecen gratulerte sine spillere etter knepent tap, og lover varm velkomst i Ungarn. Gilardino suspendert for Fiorentina i møte med LFC. 35 år siden rekordseier.

Debrecen fornøyd
- Det ville ha vært et mirakel, uttalte treneren Andras Herczeg til Liverpool Daily Post etter at hans Debrecen sørget for at Liverpool i sluttsekundene på Anfield i går måtte sikre ut en 1-0.

Nå hadde de røde ballen 64 prosent av tiden, hadde 24 skuddforsøk og ti cornere, og fortjente uten tvil de tre poengene, men samtidig var 11 skudd og seks cornere mer motstand fra Debrecen enn nok mange forventet.

- Vi visst vi spilte mot et lag i verdensklass, forklarte Herczeg videre. ? Vi visste de ville skape mange sjanser og jeg synes vi håndterte det rimelig bra. Jeg synes vi spilte bra og hvis vi hadde skapt litt flere sjanser kunne vi ha fått en utligning.

- Det var synd at vi mistet konsentrasjonen ved slutten av første omgang da vi slapp inn målet, men jeg må gratulere mine spillere.

- Det ville ha vært et mirakel om vi fikk uavgjort her. I hjemmekampen vil vi imidlertid ha hele Ungarn bak oss og 42.000 innenfor stadion.

Landslagspiss ble utvist
I den andre kampen i gruppe E vant Lyon 1-0 hjemme mot Fiorentina. Italienerne fikk sin spiss Alberto Gilardino utvist i første omgang for en albue, og han vil nå være suspendert til neste kamp mot Liverpool 29.september.


11-0 mot Strømsgodset
Det er i dag 35 år siden Bjørge Lillelien rapporterte fra Anfield og hevdet at "hvis dette hadde vært bandy kunne resultatet vært motsatt". Liverpool slo Strømsgodset med 11-0, noe som fortsatt er klubbens største seier.

Phil Thompson 2, Phil Boersma 2, Alec Lindsay, Steve Heighway, Peter Cormack, Emlyn Hughes, Tommy Smith, Ian Callaghan og Ray Kennedy scoret målene. Brian Hall huskes nesten enda bedre i ettertid, siden han var den eneste sammen med keeper Ray Clemence som ikke scoret.