- Døren står åpen for Sami

Sami Hyypiä skal avslutte sitt ti år lange opphold i Liverpool om få uker, men ifølge Rafael Benítez er han hjertelig velkommen tilbake i en trenerjobb i fremtiden.

Sami Hyypiä begynner på en toårskontrakt med Bayer Leverkusen fra sommeren av. Ifølge The Times avviste 35-åringen de nyopprykkede klubbene Wolverhampton og Birmingham. Også Fulham, Stoke, Bolton og Wigan har gjort henvendelser på spilleren de seneste 12 månedene.

Rafael Benítez hadde tilbudt Hyypiä en kontraktsforlengelse på ett år i tillegg til en trenerjobb på reservelaget da Gary Ablett kan være på vei bort fra klubben.

Jamie Carragher, Martin Skrtel og Daniel Agger har vært foretrukket fremfor Sami Hyypiä denne sesongen, og muligheten for spill er nok bedre i Leverkusen. Finnen kommer til å ta et følelsesmessig farvel med The Kop i ligaavslutningen mot Tottenham 24.mai.

Benítez ser gjerne at finnen en dag returnerer til Anfield som medlem av trenerstaben.
- Vi snakket med Sami om fremtiden hans. Vår plan var å tilby ham en forlengelse og deretter ville han få sjansen til å bli trener hos oss, sier Benítez til Daily Telegraph.

- Han var fornøyd med å motta et tilbud, men han har fortsatt mye selvtillit. Han er i form og ønsket å tenke over alle tilbudene han fikk. Vi forsøkte å beholde ham, og det ønsket vi også, fordi han fortjener det beste.

- Men han valgte å forlate oss. I fremtiden vil døren alltid stå åpen for ham så han kan komme tilbake når som helst.