- Eierne vil ikke våge å selge Torres

Tony Barrett mener det er ingen fare for at eierne vil finne på å selge Torres, men påpeker at transferaktiviteten vil bli rammet dersom de røde ikke kommer til Champions League neste sesong.

Rafael Benítez svarte tidligere i uken at han ville trekke seg som manager dersom Fernando Torres ble solgt. Tony Barrett i The Times mener det er ingen fare for at George Gillett og Tom Hicks vil kunne finne på å selge superspissen, men påpeker at aktiviteten på transfermarkedet vil bli rammet dersom de røde ikke klarer å kvalifisere seg til Champions League neste sesong.

- For det første synes jeg måten Benitez svarte på et hypotetisk spørsmål om Torres' fremtid var viktig. For å sitere fra intervjuet som dukket opp i The Times mandag," På spørsmål om et bud på £ 100 millioner eller mer ville friste Hicks og Gillett til å selge stjernespissen, smilte Liverpool-manager og sa: «Det kommer ikke til å skje, da ville jeg ha sluttet.» svarer Barrett.

- Det var et hypotetisk svar, levert med et smil, et hypotetisk spørsmål. Det er ingen bud på bordet for Torres, og det har ikke vært noen indikasjoner fra noen i klubben om at han kan bli solgt. Det er også en selvfølge at enhver manager med respekt for seg selv ville vurdere sin fremtid dersom hans stjernespiller ble solgt uten hans samtykke.

- Hicks og Gillett har påført Liverpool Football Club gjeld, noe de lovte å ikke gjøre. De har ikke klart å starte arbeidet med et nytt stadion til tross for lovnader om å gjøre det innen 60 dager etter overtakelsen, og de har snakket med Jürgen Klinsmann bak Benitez' rygg. I supporternes øyne er dette kardinalfeil, men sinnet ville blitt enda større om eierne engang vurderte å selge Torres. De vet det, Benitez vet det og Torres selv vet det.
- Den eneste tvil som eksisterer gjelder klubbens gjeld. Liverpool må betale 30 millioner pund i renteutgifter pr år i henhold til vilkårene i gjeldende refinansieringsavtale. Dersom Liverpool ikke klarer å kvalifisere seg til neste sesongs Champions League, så fryktes det at det vil komme ytterligere kutt i klubbens budsjett, og det kan få innvirkning på kjøp og salg av spillere.

- Torres er deres mest salgbare eiendel med god margin. Selv om man tar det i betrakting,  er det fortsatt utenkelig at eierne ville være dumme nok til å selge den beste spissen i verdensfotballen til en av rivalene. Naturligvis kan ingen være så dumme?