- En av mine beste uker

Martin Skrtel fornøyd både etter store seire mot Real Madrid og Manchester U, og ny kontrakt for manageren. Juniorlaget tapte mot Leeds.

Disiplinert Skrtel
Martin Skrtel holder posisjonen som makker for Jamie Carragher i midtforsvaret, etter at den store slovaken hadde en ujevn start med bl.a. svak innsats mot amatørene fra Havant & Waterlooville i FA-Cupen. Nå trives han med gode resultater og også det faktum at Rafael Benitez har bundet seg til Anfield fram til 2014. Noe annet som imponerer ved 24-åringen er at han bare har tre gule kort denne sesongen, sin fysiske spillestil til tross.

- Det at Rafa skrev under er perfekt for oss, perfekt for klubben, sier Martin til Liverpools hjemmeside. - Det er godt for alle at vi vet at han blir i klubben i lang tid framover. Han hentet meg hit og har forbedret meg som spiller.

- Da jeg kom hit hadde jeg ikke spilt på en stund siden det var vinterpause i Russland, men Rafa ga meg en sjanse med en gang og siden har han hevet mitt nivå mye.

- Dette har vært en av mine beste uker i karrieren. Det var fantastiske resultater for alle. Før kampen på Old Trafford sa manageren og alle spillerne at dette var vår siste sjanse til å være med i tittelkampen. Vi visste vi måtte vinne og jeg synes vi var bedre enn dem.

- Jeg er midtstopper som jeg er nødt til å være sterk, og vinne hver heading og takling hvis jeg kan. Det er slik jeg liker det.

- Da jeg var yngre pleide jeg å få mange gule kort, men Rafa fortalte meg i vårt første møte at jeg måtte være forsiktig i England da det var lett å få advarsler. Nå må jeg prøve å være sterk men uten å lage frispark.


Tap for U18

Ifølge Liverpools offisielle hjemmeside tapte i dag U18 1-3 hjemme mot Leeds, hvor England U16 spilleren Jack Robinson headet inn et trøstemål helt mot slutten. Mannskapet til Hugh McAuley var preget av mange U16 spillere i forsvaret.

Liverpool: Deale Chamberlain, Andre Wisdom, Jack Robinson, Conor Coady, Joe Kennedy, Alex Cooper, David Amoo, Adam Pepper (John Flanaghan 55), Lauri Dalle Valle (Adam Dawson 78), Karl Klair, Alex Kacaniklic (Matthew McGiveron 75).  Reserve: Hakan Duyan.