- En Chelsea-scoring forandrer lite

Jose Reina ser ingen grunn til å henge med hodet selv om Chelsea skulle gjøre ett mål i kveldens returkamp på Stamford Bridge. De røde må uansett score minst tre ganger for å avansere.

Ett Chelsea-mål på Stamford Bridge i kveld vil ikke gjøre mye fra eller til, ifølge Jose Reina.

- Om Chelsea gjør ett mål, så spiller ikke det noen stor rolle. Vårt mål vil uansett være å score tre ganger. 3-1 i vår favør vil gi oss ekstraomganger. Vi må helt klart angripe, og gå for seier, uttalte målvakten under gårsdagens pressekonferanse.

- Det finnes alltid svakheter som vi kan utnytte. Alle lag har sine svake punkter. Det blir vanskelig å finne dem, men vi vil selvsagt prøve, legger han til.

Reina fikk også spørsmål om han synes det var riktig at Chelseas John Terry ble belønnet med gult kort da han gikk unødig hardt inn i kroppen på Liverpool-keeperen i en situasjon i den første kampen på Anfield. Terry må som kjent stå over kveldens kamp grunnet det kortet.

- Jeg vet ikke. Det tilhører fortiden. Men jeg synes det var et greit gult kort, svarte sisteskansen.

Linkes til Bilbao-spiller
Tabloidavisen Mirror hevder at Rafael Benitez viser stor interesse for Athletic Bilbaos 20 år gamle midtbanespiller Javi Martinez. Avisen skriver at spanjolen er et av Rafas fremste transfermål til sommeren, og at spilleren nå følges nøye av Liverpools speidere.