- En drøm som går i oppfyllelse

Slik beskriver det unge Esbjerg-talentet Nicolaj Køhlert at han snart blir Liverpool-spiller. Den 16 år gamle dansken kan ikke tenke seg en bedre klubb å fortsette utviklingen i, ifølge bold.dk.

Køhlert var på prøvespill i Liverpool i vår, og gjorde det så bra at de røde ønsker å knytte ham til seg på permanent basis.

- Det er ikke lenge før overgangen er et faktum nå. Klubbene er enige, og vi skal nå til England for å forhandle om mine personlige betingelser i løpet av en ukes tid. Vi har ikke sett kontrakten ennå, men utgangspunktet er en treårig avtale med opsjon på ytterligere ett år, forteller spilleren selv til bold.dk.

Køhlert håper nå selvsagt at de siste brikkene faller på plass, slik at han kan ta fatt på sitt fotballeventyr.

- Dette er den store guttedrømmen. Liverpool er en av de aller største klubbene i verden, og jeg kan ikke få bedre rammebetingelser for min utvikling. Jeg er ekstremt glad, sier 16-åringen.

Den danske U16-landslagsspilleren vil, dersom klubbskiftet blir en realitet, bli den fjerde danske i Liverpool. Fra før er som kjent Daniel Agger, Martin Hansen og Nikola Saric på plass hos de røde på Merseyside.