- En fantastisk uke

Torres beskriver den seneste uken som fantastisk etter fem mål på to kamper. Han påpeker at lagets suksess er viktigere enn egne utmerkelser. Trives mer nå fordi de røde spiller mer angrepsrettet.

Fernando Torres beskriver den seneste uken som fantastisk. Mot West Ham scoret han to mål, mens mot Hull noterte han seg for sitt fjerde hattrick i Liverpool-karrieren. Totalt har spissen 46 mål på 64 ligakamper for de røde.
- Jeg nyter det denne sesongen fordi vi er mer angrepsrettet, uttaler Torres til Liverpool Daily Post.

- Vi spiller mer offensivt hjemme, vi spiller med to spisser og vi scorer flere mål.

- Vi har forbedret oss på dette området i spillet vårt. Når du er spiss, er det alltid bedre å ha flere sjanser til å score.

- De er alltid fantastisk å score på Anfield. Jeg er veldig glad over å score tre, men seieren var viktigst. Det er ikke lett å score seks mål mot noen, så vi må være stolte.

- Det har vært en fantastisk uke for meg, fem mål på to kamper. Jeg spilte ikke mot Leeds i midtuken, og jeg føler meg uthvilt.

- Jeg kjenner til livet som spiss. Hvis du ikke scorer, begynner folk å kritisere deg. Det er normalt.

- Forrige sesong var lang, spesielt for de spanske spillere på grunn av Confederations Cup. Vi hadde ikke mye tid til hvile, og det gjør det vanskelig å begynne den nye sesongen i vår beste form. Men vi blir bedre nå. Det gjelder alle, ikke bare meg.

Torres har scoret åtte mål på syv ligakamper, og spisen fikk spørsmål om han har siktet rettet inn mot "Gullstøvelen".
- Målet min er å vinne noe med Liverpool. Deretter kan jeg begynne å tenke på mine egne personlige målsettinger. Jeg håper å bli suksessfull som en del av laget. Jeg håper at vi på slutten av sesongen snakker om å vinne Premier League, Champions League eller en cup. Det spiller ingen rolle om jeg ikke vinner en individuell pris.

Fiorentina venter i Champions League i morgen. Deretter står bortekamp mot Chelsea på programmet.
- Vi har to viktige kampe foran oss. Hvis vi kan ta seks poeng fra de to første Champions League-kampene, vil det være positivt, og så har vi en stor kamp mot Chelsea.

- Vi har mye selvtillit nå. Vi har selvtillit til å reise til Stamford Bridge og vinne. Det er en av de vanskeligste banen å reise til, men vi reiste dit og vant forrige sesong. Vi kan klare det igjen.

- Det er alltid en viktig kamp å møte Chelsea, men vi kan kjempe mot slike lag fordi vi har gjort det tidligere. Vi vinner nå mot lag som vi ville ha spilt uavgjort mot forrige sesong, som mot Hull, Burnley og Stoke.

- Vi avga mange poeng mot slike lag hjemme, men vi vinner disse kampene nå. Vi må vise det samme mot Man U, Chelsea og Arsenal. Vinner vi mot disse lagene, vil vi være på toppen.