- En seier for supporterne

Rafa dedikerte 1-0 i snøværet på Villa Park til Liverpools trofaste, som fikk se at rekordholder Fernando Torres ble matchvinner dypt inne på overtid. Mulig kneskade for Johnson.

- Det var godt å kunne gi noe tilbake til fansen, fortalte Rafa til Sky rett etter kampslutt. - De kan nå ha noe å glede seg over i det dårlige været på vei hjem til Merseyside.

- Det ble en vanskelig kamp under dårlige spilleforhold, og Villa var farlige på dødballer, fortsatte en glad manager etter tre viktige poeng.

- Hvorvidt dette var et vendepunkt for oss vet jeg ikke, men vi vil få ytterligere selvtillit av dette. Vi må nå bare holde det gående.

- Han har en forbløffende statistikk og er en nøkkelspiller for oss, sa Benitez etter at Fernando Torres med 50 ligamål på 72 kamper ble tidenes raskeste til å nå et halvt hundre seriescoringer for Liverpool.

- Noen ganger har en uflaks, i dag gikk det mot uavgjort men så fikk vi målet på overtid og det gikk vår vei. Alle arbeidet hardt sammen for denne seieren.

- Jeg har vært overrasket over noen av de kommentarene som har kommet i pressen i det siste. Jeg har bare gitt uttrykk for at jeg har tro på mitt lag.

- Glen Johnson vil ha en scan i morgen, men muligens er det et problem med hans kne.