- En sjanse å reise til Liverpool

Chris Mavinga, som ble hentet fra Paris St. Germain i sommer, innrømmer at han har tatt en sjanse ved å signere for Liverpool. Han regner ikke med å spille for førstelaget denne sesongen.

Chris Mavinga signerte en treårskontrakt med Liverpool tidligere i juli etter at Rafael Benítez' speidernettverk hadde oppdaget tenåringstalentet. Han spilte ikke for Paris St. Germains førstelag i tiden på Parc des Princes, men skal likevel ha fanget Liverpools oppmerksomhet.

18-åringen hadde likt å få muligheten i PSG, men kunne ikke avslå da tilbudet kom fra de røde til tross for større konkurranse om plassene, men Liverpool viste større interesse for ham.
- Jeg ønsket å spille på Parc des Princes. Jeg ville likt å ha båret den trøya. PSG er klubben i mitt hjerte, sier Mavinga til L'Equipe.

- Liverpool fulgte meg i ett år. Benítez snakket også med meg, mens jeg aldri hadde noen samtale med (PSGs rekrutteringsansvarlig) Alain Roche eller trener Antoine Kombouare.

- Jeg lot Liverpool vente mens de satte meg under press. Så reiste (tidligere trener) Paul Le Guen. Han hadde spurt meg om å være med på noen av profflagets treningsøkter.

- Jeg føler at Paris bare tilbydde meg en profesjonell kontrakt for å hindre meg i å reise.

- Jeg vet at jeg ikke kommer til å spille på Anfield denne sesongen. Steget opp på førstelaget er større enn i Paris. Det er en sjanse, men også en mulighet.