- Få sjanser på Stamford Bridge

Ambassadør Kenny Dalglish tror jeg blir jevnt og målfattig når Liverpool på søndag tar turen til Londons beste vestkant og spiller sesongens første kamp mot en av de andre fire store.

"Du vil ikke ønske å være midtstopper og møte Fernando Torres i den formen han er i nå", begynner Kenny Dalglish i sin spalte i denne ukes LFC WEEKLY.

"Han er tilbake til sitt briljante beste og minner alle på at når han er helt frisk og med selvtillit, finnes det ingen bedre spiss i verden og ingen jeg heller vil skal lede angrepet til Liverpool.

Å miste Petr Cech med suspensjon vil være et slag for Chelsea. Han er en stor del av deres defensive oppstilling og selv om Hilario er en solid keeper, ville de ha foretrukket å ha deres førstevalg når Liverpool kommer på besøk.

De vil være fast bestemt på å rette opp sitt første tap i ligaen denne sesongen fra sist helg. De har sett gode ut under sin nye manager og uansett hva som skjer i denne kampen, jeg tror begge lagene vil være med i kampen om ligagullet helt inn.

Kamper mot andre medlemmer av de fire store, samt City, vil være helt vesentlig i å bestemme hvem som skal ende sesongen øverst på tabellen. Hvis vi kan reise til Stamford Bridge å vinne, noe jeg tror vi er i stand til, vil det sende ut en melding til resten av divisjonen.

Det vil bli tett. Det vil bli en krig og det vil ikke være mye som skiller lagene. Det vil ikke bli mange sjanser for noen av lagene, og et øyeblikk med inspirasjon eller mangel av konsentrasjon vil avgjøre kampen. Det vil bli som et parti sjakk, og det vil bli en interessant taktisk batalje mellom to managere som kan sitt yrke.

Vi ligger bare tre poeng etter toppen før denne helgen, og vi har den beste målforskjellen i Premier League. Det viser at Liverpool er i utmerket form."