- Fantastiske nyheter

Eierne Tom Hicks og George Gillett går sammen om å hylle Rafael Benitez og det faktum at Liverpools manager nå har spikret sin fremtid i Liverpool.

Dette er kommentarene fra amerikanerne etter at Rafael Benitez i kveld satte en slutt for alle spekulasjoner ved å forlenge sin kontrakt fram til 2014.

Tom Hicks
- Det er fantastiske nyheter at Rafa nå har knyttet seg til klubben på lang sikt. Siden han ble manager i 2004, har han hatt ansvaret for den store fremgangen som er blitt oss til del. Jeg vet at han vil fortsette å bygge videre på dette siden han er en voldsom sult og ønske i å bringe ytterligere suksess til klubben ? suksess som våre fans og alle tilknyttet klubben fortjener.

George Gillett
- Når Rafa nå vil fortsette å være manager for laget, kan vi se fram til mer av stor fotball og suksess ute på banen. Han har spesielle evner og kvaliteter som er beundret her i klubben og rundt omkring i verden. I etterkant av utmerkede seire over Real Madrid og Manchester United, vil dette gi oss et stort dytt inn i avslutningen av sesongen.