- Fleste av oss føler ikke noe press

Torres tror Benítez' erfaring fra La Liga vil bli viktig i kampen om ligatittelen. Mange av spillerne har vært for kort tid i klubben til å føle noe press for å vinne ligaen. Støtter Rafas uttalelser om Fergie.

Rafael Benítez hadde stor suksess i Valencia der han brøt dominansen til Real Madrid og Barcelona ved å vinne La Liga to ganger på tre år (2002, 2004). Fernando Torres tror denne erfaringen blir viktig i kampen om ligagullet.
- Han kan konkurrere med alle. Han vant den spanske ligaen med Valencia etter 15 år da det kun hadde vært Real Madrid og Barcelona som kjempet om tittelen, uttaler Torres.

- Nå nyter han det i Liverpool, i en stor klubb, og han forsøker å gjøre det samme her som han gjorde i Valencia.

- Jeg tror Rafa Benítez er mer engelsk enn spansk manager nå. Han lærer hver dag fra spillere som Stevie [Gerrard] og Carra, og vi lærer også.

Torres er fullstendig klar over at supporterne vil foretrekke å gå til topps i Premier League fremfor Champions League, men føler ikke noe press for å vinne.
- Fra den første dagen jeg ankom Liverpool visste jeg hvor viktig det er for Liverpool-fansen å vinne Premier League. Du vet aldri når du får en ny sjanse. Vi er i en god posisjon.

- Kanskje det er press for spillere som har spilt for Liverpool lenge, men ikke for oss. Dette er bare min andre sesong. Jeg ønsker å vinne et trofé for Liverpool. Det er derfor jeg kom hit. Jeg ønsker å være på laget som vinner ligaen etter 20 år og være en del av Liverpoos historie.

- Vi har spillere som har vunnet alle trofeer bortsett fra Premier League. De har vunnet Champions League, FA-cupen, Carling Cup og UEFA-cupen, og det er det ikke mange spillere som kan vise til.

- Vi ønsker å vinne Premier League enda mer for personer som Stevie, Carra og Sammy Lee.

Torres støtter managerens frontalangrep på Manchester United, men synes han selv har for lite grunnlag til å uttale seg i saken etter kun halvannet år på Merseyside.
- Han har vært her i seks år, og han føler disse tingene. Det gjør ikke jeg. Han synes han måtte si dette om Ferguson fordi han tenker så. Jeg vet ikke hvorfor, men han har vår støtte.

- Vi står bak vår manager hvis han mener at vi ikke er i samme posisjon som Manchester United på enkelte områder.