- Formen er på vei

Mascherano føler at han snart er tilbake på sitt beste. Han er opptatt med VM-kvalifiseringskamper i Sør-Amerika lørdag og onsdag. Ny versjon av ”Fields of Anfield Road” lansert.

Javier Mascherano mener at han ikke var på sitt beste tidligere i sesongen, og tror deltagelsen i OL kan være mye av årsaken. Nå har imidlertid den argentinske landslagskapteinen vist formstigning, spesielt i kampene mot Real Madrid, Manchester United og Aston villa. Han tror at hardt arbeid på treningsfeltet har gitt utslaget.
- Jeg vet ikke hvorfor jeg ikke spilte bra, uttaler Mascherano til LFC Magazine.

- Kanskje det var fordi jeg dro til OL og gikk glipp av mye preseaon-trening.

- Da jeg kom tilbake, hadde jeg ikke mye tid til hvile fordi vi hadde viktige kamper på få dager. Men jeg visste at det ville være tilfelle, og jeg klager ikke.

- Jeg bare fortsatte å jobbe hardt på hver trenignsøkt. Jeg tror at jeg har blitt bedre seneste to månedene, og jeg bør snart være tilbake på mitt beste.

Javier Mascherano er for tiden på landslagsamling. Argentina spiller VM-kvalifiseringskamper mot Venezuela lørdag og Bolivia onsdag. Kampen mot Bolivia har avspark klokken 21.00 norsk tid. Kun tre dager senere venter ligaoppgjør mot Fulham på Craven Cottage.

Ny musikkvideo for Hillsborough
Musikkvidoen til den nye versjonen av "Fields of Anfield Road" ligger nå fritt tilgjenglig ute på liverpoolfc.tv. Sangen kan lastes ned fra 6.april. Alle inntektene vil gå direkte til Hillsborough Family Support Group.