- Fortsatt stor avstand

Eksperten på spansk fotball hos Sky Sports, Guillem Balague, hevder at det fortsatt er et stort sprik på hva Liverpool forlanger for Xabi Alonso og hva Real Madrid vil betale.

I et intervju med Sky Sports News utdyper Balague situasjonen i forhold til selve forhandlingene og de beløpene man antar er involvert, etter at han selv kommenterte situasjonen som har oppstått etter spillerens påståtte transfersøknad på sin hjemmeside tidligere i dag.

- Situasjonen ved starten på dagen var at Real Madrid hadde inne et bud på 25 millioner euro (£21,3M) etter at de tidligere faktisk har trukket tilbake et bud på 27 millioner. Liverpool forlanger 35 millioner euro (£29,8M), pluss fem millioner.

Vi antar at de ekstra fem millionene vil være avhengig av bestemte kriterier som antall kamper etc.

- Det er derfor fortsatt et meget stort sprik mellom klubbene, selv om de nå snakker sammen og en vil tro at de har kommet litt nærmere hverandre i løpet av dagen.

- Spilleren ønsker imidlertid å gå, Liverpool ønsker nå å selge og Real Madrid er desperate etter å sikre seg Alonso. Alle ting som er i favør at det hele ender med en overgang.