- Fortsatt tid frem til sesongstart

Dirk Kuyt er glad for seieren mot Lyn. Fortsatt halvannen uke til ligastart. En ære å bære kapteinsbindet, synes Kuyt. Reservene møter Dunmanway Town.

Liverpool vant 2-0 mot Lyn på Bislett foran 14800 tilskuere. Dirk Kuyt føler at laget er på vei mot formen, og det er ingen grunn for supporterne å være bekymret før ligastarten 16. august. Spissen synes det var flott å slå tilbake med seier etter 0-3 mot Espanyol.
- Vi er fornøyd med resultatet etter tapet mot Espanyol, forteller Kuyt til Liverpoolfc.tv.

- Jeg synes det er bra å få en kamp like etterpå, og vi vant 2-0. Kanskje kunne det ha blitt litt mer, men til syvende og sist holdt vi nullen. Det var en god forestilling.

- Noen ganger taper man mot et lag som Espanyol. Man må bare komme over det. Det er fortsatt halvannen uke til vi møter Spurs. Det er den viktige kampen for oss.

- Hvis vi vinner mot dem, har vi hatt en god pre-season. Dersom vi taper, har vi hatt en dårlig pre-season.

Kuyt fikk æren av å ha kapteinbindet mot Lyn. Både kaptein Steven Gerrard og visekaptein Jamie Carragher begynte kampen på benken.
- Det betyr mye å være kaptein for Liverpool. Selvsagt vet jeg at Stevie er nummer en og at vi også har Jamie. Med så mange forandringer i pre-season har alle behov for å spille. Jeg har båret armbindet et par ganger. Det er en stor ære.

Liverpool har nå én treningskamp igjen, mot Atlético Madrid på Anfield lørdag. Deretter skal flere av spillerne ut i privatlandskamper 12.august, før de røde sesongåpner mot Tottenham fire dager senere.

Reservelaget møter Dunmanway Town
Liverpools reservelag møter i dag irske Dunmanway Town i en treningskamp. Kampen sto lenge i fare etter at harer hadde ødelagt gressmatta, men "inntrengerne" forsvant raskt da det ble satt opp en provisorisk tribune. Dunmanway har 2500 innbyggere, men manager John Buckley forventer likevel et høyt tilskuertall.
- Byen har blitt malt i rødt for å ønske Liverpool velkommen. Det er et stort løft for området, sier West Cork Soccer League-klubbens manager John Buckley til Liverpoolfc.tv.

- Vi spiller normalt på et jorde foran 20 tilskuere. Normalt tar kanskje noen med en fluktstol eller noe å sitte på, så kapasiteten går fra 1 til 7000 for denne kampen.

Buckley, som er Liverpool-supporter, forventer at folk kommer langveisfra for å overvære kampen. Han drømmer om at Steven Gerrard får noen minutter på banen.

- Det kommer fans fra hele Irland, men også fra England og andre steder. Vi at Steven Gerrard trenger kamptrening fordi han ikke var med på preseason-turen til Asia.

- Å se ham her ville vært en drøm som går i oppfyllelse, men jeg bryr meg ikke. Det er stort for oss bare å få spille mot reservelaget.

Dunmanway Town har fått dispensasjon fra det irske forbundet til å benytte fem profesjonelle spillere fra den iske ligaen. Kampen har avspark klokken 15.00 norsk tid.