- Fremtiden min er i Liverpool

Javier Mascherano har ingen planer om å forlate Liverpool. Målsettingen hans er å vinne Premier League med klubben.

Deler av engelsk presse sådde tvil omkring Argentina-kapteinens Liverpool-fremtid i forrige uke. Slike spekulasjoner ønsker Mascherano å legge døde med en gang.

- Min fremtid er her. Jeg fortsetter her, og vil fortsatt yte 100% for klubben. Slik vil det bli for alltid, sier midtbanespilleren som har kontrakt med Anfield-klubben frem til sommeren 2012.

- Jeg mener vi har tatt et langt steg fremover denne sesongen. Et virkelig langt steg, legger han til i et intervju med Liverpool Echo.

- De siste 3-4 sesongene har Liveprool vært ute av kampen om ligamesterskapet i desember eller januar, men i år henger vi med helt til sesongslutt. Vi har fortsatt sjansen til å gå til topps. Det er veldig viktig.

- Vår oppgave er nå å fortsette og jobbe hardt for å forbedre oss. Vi har vist at vi kan vinne mot de store lagene.

- Vi fikk et godt resultat mot West Ham, etter å ha spilt en god kamp. Etter kampen toppet vi tabellen inntil Manchester United spilte sin kamp. Vi vet vi fortsatt har sjansen til å gå til topps, og derfor heier vi på lagene som møter United. Men det viktigste er alltid å gjøre jobben selv.

- Dette har vært en fantastisk sesong for Liverpool, og vi holder stø kurs mot å ta flere poeng enn vi har gjort noen gang tidligere i Premier League, avslutter Mascherano.