- Frykter ikke Real

Aurelio mener Real Madrid har lite å vise til i Europa de seneste sesongene. Rafa vet at Torres kan bli viktig. Riera tror stemningen kan senke Real.

Liverpool skal forsøke å nå kvartfinalen i Champions League for fjerde gang på fem år. Kun Real Madrid kan forhindre det, men Fabio Aurelio insisterer på at selv ikke den spanske storklubben skremmer dem. Før første åttendedelsfinale i Madrid sa nederlenderen Rafael van der Vaart at Liverpool fryktet Real Madrid. Yossi Benayoun scoret imidlertid kampens eneste mål på Santiago Bernabeu, og de røde har et perfekt utgangspunkt med til returmøtet. Aurelio, som spilte mot Real Madrid flere ganger i La Liga i sin tid i Valencia, påpeker at Real Madrid har underprestert i den gjeveste e-cupen de seneste sesongene.

- Hvis man ser på de seneste Champions League-sesongene, har Liverpool konsekvent vært i semifinalen. Vi har også nådd to finaler. Hvor var Madrid? uttaler Aurelio ifølge Liverpool Daily Post

- De er en stor klubb med stor historie i Europa, men Liverpool er også berømte i turneringen.

Aurelio er en av syv Liverpool-spillere i startoppstillingen fra Bernabeu som har møtt Real Madrid i La Liga.
- Vi er ikke redd for noen. Fra mitt ståsted er jeg vant til å spille mot Real hver sesong fra min tid i Spania, akkurat som mange av våre spillere.

- Bortsett fra det, så er vi Liverpool. Vi trenger ikke å være redde for noen. Og det uavgjortresultatet vi oppnådde i Madrid gjør selvsagt våre spillere glade.

Rafa vet at Torres kan bli viktig
Rafael Benítez vet selvsagt at Fernando Torres kan bli tungen på vektskålen på tirsda, og har tro på at stjernespissen blir friskmeldt i tide.
- Vi håper at han rekker andre kamp. Vi presser ham og tror han kommer til å spille. Hvis ikke vil han bli klar til bortekampen mot Manchester United neste helg.

- Men vi er selvsagt klar over at han kan få stor innflytelse i returoppgjøret og få oss til kvartfinale.

Riera tror stemningen kan senke Real
Real Madrid Gabriel Heinze ser frem til å erfare e-cupstemingen på Anfield.
- Atmosfæren er noe flott. Det er en del av fotballen. Det vil ikke påvirke oss fordi vi pleier å spille i slik type stemning. Vi må bare få et godt resultat.

Albert Riera mener derimot at Real Madrid-spillerne ikke vet hva som venter dem.
- Real vil bli farlige, men stemningen her vil være noe de aldri har blitt stilt overfor tidligere. Vi har tro på at vi er i trekningen av kvartfinalene.

Trekningen av kvart- og semifinalene foretas fro øvrig fredag 20.mars klokken 12.00.