- Gerrard burde blitt Årets spiller

John Barnes synes det er merkelig at Ryan Giggs ble kåret til PFA Player of the Year. Liverpool-legenden mener at Gerrard hadde fortjent prisen. Forfall fra Dalla Valle.

Steven Gerrard var en av seks nominerte til PFA Player of the Year, men Ryan Giggs stakk av med prisen. Manchester United-spilleren har kun startet 12 Premier League-kamper og scoret ett mål denne sesongen. John Barnes synes at Steven Gerrard har vært den beste spilleren i engelsk toppfotball i 2008/09.

- PFA-prisen ble delt ut denne uken, og jeg ble overrasket over å se at Ryan Giggs hadde blitt "Årets spiller", sier John Barens til Liverpoolfc.tv.

- Ikke misforstå. Ryan Giggs er en flott ambassadør for spillet, en stor spiller og en hyggelig fyr også. Jeg synes at det han har oppnådd fortjener å bli anerkjent.

- Dette er likevel en pris bedømt ut i fra prestasjonene denne sesongen. For min del burde Steven Gerrard ha vunnet den.

- I realiteten har Steven vært den beste spilleren i Premier League denne sesongen. Han hadde fortjent prisen.

- Han fortsetter å drive Liverpool fremover år etter år. Mens Giggs har prestert bra, har han bare spilt 12 kamper fra start for Manchester United, noe som antyder at han ikke engang er et førstevalg på Old Trafford.

- Jeg kan ikke si meg enig i avgjørelsen, men gratulerer til Ryan for å ha vunnet prisen. Etter så mange sesonger på Old Trafford er det skam at han har vunnet prisen i et år han ikke har hatt en mer nøkkelrolle for Manchester United.

Forfall fra Dalla Valle
Finland U19 møter Frankrike U19 borte i en privatlandskamp i kveld. Lauri Dalla Valle har meldt forfall grunnet lårskaden han pådro seg mot Birmingham i semifinalen av FA Youth Cup på fredag. Skaden skal ikke være alvorlig.