- Gerrard er den beste

Frank Lampard mener at Steven Gerrard og Liverpool er vanskeligst å spille. Rafa har lagt planen klar for dagens toppoppgjør mot Chelsea på Stamford Bridge.

Nedtellingen til Chelsea v Liverpool har startet. Kampen som har avspark kl 17.00 i ettermiddag betyr mye for begge lag. Det er også få lag som har hatt flere møter med hverandre de siste årene, da de blå og de røde har møttes mange ganger også i cupbataljer over atskillige sesonger nå. Frank Lampard hos hjemmelaget mener at man ikke har noen vanskeligere kamp i året enn når man møter Steven Gerrard og hans lagkamerater på andre siden av banen, og at scouseren er et strå vassere enn noen annen.

- Jeg vil si at han er den tøffeste spilleren å spille mot på midtbanen da han har alt, sier Lampard om sin landslagskollega Gerrard. - Han er en helt komplett midtbanespiller. Han er den som peker seg ut i England.

- Kanskje når vi spiller Arsenal og de er i toppform du kan plukke ut en av deres spillere, men Gerrard er den største for meg.

- Det er en god rivalisering da vi kommer godt overens og jeg trives å spille sammen med ham for England.

- Hvis du spør meg hvem som er den vanskeligste motstanderen i Europa må jeg nok gå for Barcelona da de har så mye talent i laget, og vi har også spilt så mange ganger mot dem de siste årene. I England vil jeg imidlertid gå for Liverpool, uten tvil.

- Liverpool er virkelig vanskelige å spille mot. De gjør det hardt for deg, deres forsvar er veldig sterkt og de har mange spillere som presser deg, selv lengst fremme.

- Vi har spilt så mange ganger mot hverandre nå at vi tar hverandre ut.

Det er en kamp som er forventet å bli jevn og tett, men Rafael Benitez sier at han har en plan og også ble inspirert av Wigan og deres manager Robero Martinez sist helg. Wigan og Martinez ga som kjent Chelsea sesongens første nederlag.

- Jeg kjenner Robert, slik at jeg vet hvordan han tenkte sist helg.

- Fysisk, Wigan er sterkere enn oss og du kan ikke alltid spille på samme måten. De hadde imidlertid noen gode ideer og en utmerket slagplan, og vi har analysert hvordan Chelsea angriper og forsvarer seg.

Dersom du ønsker å få lagoppstilling og scoringsvarsel fra Chelsea v Liverpool sendt direkte til din mobiltelefon, gå inn på denne linken for å se hvordan.